Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Moonwalker
Michael Jackson v tomto hudebním filmu zachraňuje tři malé děti před drogovým dealerem a jeho poskoky, kteří chtějí, aby každé dítě na planetě bylo na jeho drogách závislé. Dealer pochopí, že největším nepřítelem je Michael. Posílá své poskoky, aby se ho zbavili. To se jim nedaří a Michael, který se díky magickým schopnostem může měnit v různá rychlá auta, roboty či vesmírné lodě, jim uniká. Nakonec dojde ke konečnému souboji, kde se Michael změní nejprve ve vesmírného robota, zničí poskoky a následně se změní ve vesmírnou loď, která spálí dealerovo obří dělo i s ním.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Moonwalker
Film Moonwalker je koláží hudebních a tanečních videoklipů Michaela Jacksona, od jeho prvních vystoupení s Jackson Five až do doby, kdy vydal album Bad. Snímek byl nominovaný na cenu Grammy za dlouhometrážní video.
Film Moonwalker je koláží hudebních a tanečních videoklipů Michaela Jacksona, od jeho prvních vystoupení s Jackson Five až do doby, kdy vydal album Bad. Také...
Film Moonwalker je koláží hudebních a tanečních videoklipů Michaela Jacksona, od jeho prvních vystoupení s Jackson Five až do doby, kdy vydal album Bad. Také je směsí různých hraných mikropříběhů (parodie Badder na jeho slavný klip Bad v podání dětí, snová sekvence, ve které Jacksona pronásledují fanoušci, záchrana dětí před zlým panem Bigem atd). Tyto fantastické časti o „boji dobra a zla“ tvoří pozadí k hlavním, vizuálně extravagantním, hudebně-tanečním složkám filmu.
Moonwalker vznikl v podstatě jako marketingový tah, který měl podpořit prodej alba Bad z roku 1987 a světové turné Michaela Jacksona. Film byl nominovaný na cenu Grammy za dlouhometrážní video.
katalog 1. Festivalu nad řekou


Popis / Obsah / Info k filmu Moonwalker
Film Moonwalker je kolážou hudobných a tanečných videoklipov Michaela Jacksona, od jeho prvých vystúpení s Jackson Five až po vydanie albumu Bad. Taktiež je zmesou rôznych hraných mikro-príbehov (paródia Badder na jeho slávny klip Bad v podaní detí, snová sekvencia, v ktorej Jacksona prenasledujú fanúšikovia, záchrana detí pred zlým pánom Bigom atd). Tieto fantastické časti o „boji dobra a zla" tvoria pozadie k hlavným, vizuálne extravagantným, hudobno-tanečným zložkám filmu. Moonwalker vznikol v podstate ako marketingový ťah, ktorý mal podpo riť album Bad z roku 1987 a svetové turné Michaela Jacksona. Film bol nominovaný na cenu Grammy za dlhometrážne video.
katalog 17.ArtFilmFestu 2009/154


Popis / Obsah / Info k filmu Moonwalker
Film začíná známým videoklipem Michaela Jacksona "Man in the Mirror" a postupně přechází v koláž různých klipů jeho kariéry. Uvidíte například parodii na jeho slavný klip “Bad” v podání dětí, a snovou sekvenci, kdy Michaela pronásledují jeho fanoušci. Než však začne film, kde Michael hraje hrdinu s magickými schopnostmi, který zachraňuje tři děti před drogovým dealerem, máte ještě možnost shlédnout dva další klipy. Do samotného filmu tvůrci zahrnuli i videoklipy “Smooth Criminal” a "Come Together".
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

11:15 - 12:05

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10