reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Montana

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Montana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2009
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2004
dumdum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41275minih412755 dětí a To (2004) 
Five Children and It n
minih39764minih39764Panenství na obtíž (2003) 
Bare Bea n
minih18978minih18978Sladká Irma (1963) 
Irma la Douce n
minih4223minih4223Blázinec ve škole (1988) 
School Daze n
minih117879minih117879Zapněte si bezpečnostní pásy (2014) 
Allacciate le cinture n
minih7692minih7692Floridské úžiny (1986) [TV film] 
Florida Straits n
minih19281minih19281Sněhy Kilimandžára (1952) 
The Snows of Kilimanjaro n
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih46877minih46877Gardemaríny, vpřed! (1987) [TV minisérie] 
Гардемарины, вперёд! n
minih71399minih71399Saturninova dobrodružství (1965) [TV seriál] 
Saturnin, le petit canard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - curil
8   - Agostino
5   - R.RICKIE
8   - Zimmy871
7   - Kycky
8   - rosta12
8   - Byford
8   - dumdum
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.541/0.522