reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Monsters Of Metal Vol. 4 (2DVD)

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2010
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2006
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2389minih238948 hodin (1982) 
48 hrs n
minih3483minih3483Báječní muži s klikou (1978) 
Báječní muži s klikou n
minih2575minih2575Aféra z titulní strany (1972) 
Sbatti il mostro in prima pagina n
minih52820minih52820Tajemství pravdy (2008) [TV seriál] 
Legend of the Seeker n
minih39783minih39783Klub hrůzy (2004) 
Club Dread n
minih53923minih53923Neviditelné komando (1997) [TV film] 
Assault on Devil's Island n
minih31908minih31908Star Trek III: Pátrání po Spockovi (1984) 
Star Trek III: The Search for Spock n
minih34026minih34026Quo vadis? (2001) 
Quo vadis? n
minih41953minih41953Nenechám tě odejít (2001) [TV film] 
And Never Let Her Go n
minih34113minih34113Chvění 3 (2001) [Video] 
Tremors 3: Back to Perfection n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
7   - Bara.40
9   - REKBRIT
8   - R.RICKIE
8   - asdf23
9   - Pauleto
8   - Michal1667
9   - dx23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.399/0.374