reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Momo

Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1990
„Pohádková fantazie o malém děvčátku a tajemných cizincích.“

Celkové hodnocení filmu Momo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2009
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2007
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57502minih57502Cesta z vězení (1945) 
La route du bagne n
minih57056minih57056Cikánská svatba (1934) 
Caravane n
minih51165minih51165Biblické příběhy: Ester (1999) [TV film] 
Esther n
minih4511minih4511Bouřlivá jízda lodi Blue Fin (1978) 
Blue Fin n
minih48449minih48449Mlčení Lorny (2008) 
Le Silence de Lorna n
minih48673minih4867310 minuta (2002) 
10 minuta n
minih38262minih38262Azzurro (2000) 
Azzurro n
minih47101minih47101Stupeň 7: Konec světa (2005) [TV film] 
Category 7: The End of the World n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n
minih54700minih54700Cesta rájem (1998) [Video] 
Eros n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
6   - Kuvik
6   - miklus
8   - Matematick
4   - Faye
5   - Krikri

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

86 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.424/0.403