Moje krev (2009/1)

Moje krev (Summer's Blood)
55.4 %
 
 

Summer's Blood

Další název: Summer's Moon

    Žánr: horor / thriller
    Země: Kanada
    Délka: 91 min.
Mrtvá žena leží na své posteli. Vedle ní Gant. Zabil ji, protože neměla ráda svou rodinu. A rodina je základ všeho. Summer je mladá dívka, která se vydává najít otce, kterého nikdy nepoznala. Ani on neví, že má dceru. Summer není žádná křehotinka. Když jí na silnici zastaví muž s nabídkou odvozu, neodmítne. Muž si v autě začne rozepínat kalhoty. Summer na něj vytáhne zbraň a muž ji tedy už bez okolků odveze do městečka. Tam se seznámí s Tomem. Jdou do místní hospůdky. Když jsou na odchodu, Tom jí nabídne nocleh. Vyspí se spolu. Ráno se chce Summer tajně odplížit, ale Tom jí vysvětlí, že z tohoto domu neodejde. Summer na něj namíří. Do toho vejde Tomova matka Gaia a Summer omráčí.

Muž jménem Darwin se po dvou letech vrací z vězení. Doma je nepořádek, zkažené jídlo, ptáčci v kleci jsou mrtví. A jeho dcera Amber nikde. Summer se probouzí spoutaná ve sklepě. Všude je spousta květin a jedna dívka. Je to Amber. Summer nechápe, proč je tam Tom drží. Vysvětlí jí, že zkrášlují jeho zahradu. Tom se zastaví za matkou v obchodě. Zpanikaří, že Darwin bude dceru hledat. Tom ji uklidní. Summer prozradí Tomovi, že přišla hledat otce. Chce ho vidět, než umře. Tom ji ale stejně nepustí…

Zdroj: FTV Prima

režie:
Lee Demarbre
 
 
hraje:
Ashley Greene (Summer Matthewsová), Peter Mooney (Tom Hoxey), Barbara Niven (Gaia Hoxeyová), Stephen McHattie (Gant Hoxey), Peter Michael Dillon (Darwin), Cinthia Burke (Jessie), Paul Whitney (šerif), Sean Tucker (Cliff), Daniel Simpson (barman), Teri Loretto (Twila), Danielle Kind (Amber), Allison Graham (kráska), Cathy Symonds (šlapka), Carolyn Arbuckle (Sarah-Jean), Jennilee Murray (žena v parku)
 
 
námět:
Travis Stevens
 
 
scénář:
Sean Hogan, Christine Conradt
 
 
kamera:
Ioana Vasile
 
 
hudba:
Steve Gurevitch
 
 
střih:
Andre Coutu
 
 
zvuk:
Lorita de la Cerna
 
 
dabing:
Lucie Musílková (dramaturg dabingu)
 
 
II. režie:
Pierre David
 
 
výkonný producent:
Neil Bregman, Pierre David
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.