reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Modrá orchidej

Wild Orchid II: Two Shades of Blue

Další název:
Blue Movie Blue; Wild Orchid II: Blue Movie; Smyslná orchidej 2; Divoká orchidej II
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
18.3.1993

Celkové hodnocení filmu Modrá orchidej

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.10.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36610minih36610Na straně zákona (1973) 
White Lightning n
minih117117minih117117Nikdy neotírej slzy bez rukavic (2012) [TV minisérie] 
Torka aldrig tårar utan handskar n
minih42886minih42886Rovnou do pekel (2005) 
Straight Into Darkness n
minih21506minih21506Tváří v tvář (1997) 
Face/Off n
minih43479minih43479Vládce prokletých přání (1997) 
Wishmaster n
minih38894minih38894Ohnivé ulice (1984) 
Streets Of Fire n
minih42011minih42011Pravda nebo lež (2005) 
Where the Truth Lies n
minih49231minih49231Chromofobie (2005) 
Chromophobia n
minih115770minih115770Every Secret Thing (2014) 
Every Secret Thing n
minih123332minih123332Backtrack (2014) 
Backtrack n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
7   - vojtam
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
6   - rosta12
3   - Rendys
8   - miroslav22
8   - tvo
9   - Brosis
8   - PetrB.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.272