reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Modelky na zabití [TV film]

The Cover Girl Murders

Další název:
Manekýny na zabití
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Modelky na zabití

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2010
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2010
cragel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2011
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27889minih27889Johanka z Arku (1999) 
The Messenger: The Story of Joan of Arc n
minih56390minih56390Východisko (2006) 
Exit n
minih13376minih13376Na samotě u lesa (1976) 
Na samotě u lesa n
minih3074minih3074Angelika, markýza andělů (1964) 
Angélique, marquise des anges n
minih8230minih8230Hibernatus (1969) 
Hibernatus n
minih27541minih27541Klub rváčů (1999) 
Fight Club n
minih21015minih21015Silent Night, Deadly Night 5: Smrtící hračky (1991) [Video] 
Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker, Smrtící hračky n
minih44137minih44137Kněz je poděs (2007) 
License To Wed n
minih57419minih57419Breakdance Girl (2009) 
B-Girl n
minih47957minih47957Zombie: Ostrov smrti (2006) [Video] 
L´Isola dei morti viventi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
7   - moldovan
8   - svecpetr
1   - cragel
6   - oulisna
6   - rosta12
7   - Ivo.H.

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520701
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.104/0.084