reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mlčící země

The Quiet Earth

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Mlčící země

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2008
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2012
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2012
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2015
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2013
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2011
RATM666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2010
LubosM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55718minih55718Černý anděl (2002) 
Senso '45 n
minih131898minih131898Pátá vlna (2016) 
The Fifth Wave n
minih3482minih3482Báječní muži na létajících strojích (1965) 
Those Magnificent Men in Their Flying Machines n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih43085minih43085Divočáci (2007) 
Wild Hogs n
minih41649minih41649Strach má velké oči (1980) [TV inscenace] 
Strach má velké oči n
minih44722minih44722Potopa (2007) 
Flood n
minih39188minih39188Černá zmije (1983) [TV seriál] 
The Black Adder n
minih72638minih72638Benefiční galavečer Trebbia (2006) 
n
minih94208minih94208Nakupuj, dokud nepadneš (2009) [TV film] 
Shop Till You Drop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
6   - Justik66
6   - FLA
7   - jmenuji.se
6   - volam.sa.p
8   - decepticon
7   - kahi
7   - Extraktor
10 - RATM666
8   - LubosM

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

7 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.14/0.121