reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mlčení mužů

Rok:
1969
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
14.11.1969

Celkové hodnocení filmu Mlčení mužů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.9.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.1.2016
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105165minih105165Zlatá mříž (1999) [TV pořad] 
Zlatá mříž n
minih44506minih44506Cvokař (2006) 
The Treatment n
minih41613minih41613Jaké vlasy má Zlatovláska (1992) [TV inscenace] 
Jaké vlasy má Zlatovláska n
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih137878minih137878Nebezpečné pokušení (2015) 
Knock Knock n
minih52295minih52295Pán ze společnosti (1964) 
Un monsieur de compagnie n
minih67747minih67747Katolíci (1973) [TV film] 
Catholics n
minih113283minih113283Plačící dítě (1996) 
Crying Child n
minih43532minih43532Doktor v domě (1969) [TV seriál] 
Doctor in the House n
minih51312minih51312Coco Chanel (2009) 
Coco avant Chanel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46 %
2   - curil
2   - Pitryx
4   - hvezdyn
10 - dederon
5   - Xell

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:55 - 17:30

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140559
Osobností: 602617
Fotografií: 520707
Plakátů: 252180
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.853/1.83