reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mladý Törless

Junge Törless, Der

Další název:
Young Törless; Les Désarrois de l'eleve Törless
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Mladý Törless

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2009
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46235minih46235Láska a jiné pohromy (2006) 
Love and Other Disasters n
minih51706minih51706Vzali nohy na ramena (1971) 
La poudre d'escampette n
minih38930minih38930Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video] 
Cruel Intentions 3 n
minih35830minih35830Temný stín nad L.A. (2002) 
Dark Blue n
minih9323minih9323Jako led (1994) 
Ice n
minih5007minih5007Cena zlata (1988) 
Eldorádó n
minih34722minih34722Kniha džunglí 2 (2003) 
The Jungle Book 2 n
minih56493minih56493Hitlerovy ženy (2001) [TV seriál] 
Hitlers Frauen n
minih8110minih8110Haškovy povídky ze starého mocnářství (1952) 
n
minih16253minih16253Polib mě na rozloučenou (1982) 
Kiss Me Goodbye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
8   - Edward52
8   - Bara.40
8   - Jarda.ftr
7   - menderly

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:10 - 11:05

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Stroj času (2002)

09:10 - 11:00

82 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Dr. Ludsky (2011) [TV seriál]

09:45 - 10:45

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599398
Fotografií: 517133
Plakátů: 250303
Obsahů a biografií: 128873

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.149/1.127