reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mladý a nevinný

Young and Innocent

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
80 minut
„Jeden z ranných filmů mistra hororu Alfreda Hitcchocka“

Celkové hodnocení filmu Mladý a nevinný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2008
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2013
LucyLiuXXL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16866minih16866Právě začínáme (1946) 
Právě začínáme n
minih9973minih9973Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2 (1993) 
Best of the Best 2 n
minih10753minih10753Kráska dne (1967) 
Belle de jour n
minih70122minih70122Eegah! (1962) 
Eegah! n
minih27417minih27417Objekt mé touhy (1998) 
The Object Of My Affection n
minih64234minih64234Soledad (1959) 
Soledad n
minih17216minih17216Přání smrti 2 (1981) 
Death Wish II n
minih44166minih44166Farmářova žena (1928) 
The Farmer's Wife n
minih37274minih37274Paní Piperová zasahuje (1999) [TV inscenace] 
Paní Piperová zasahuje n
minih17204minih17204První učitel (1965) 
Pervyj učitel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
8   - cicis
8   - pataamat
7   - melakara
7   - Kycky
5   - Rendys
8   - antoninses
7   - Extraktor
8   - Janinka73
6   - El_Indio
8   - vejt
7   - LucyLiuXXL

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Yucatán prodchnutý tajemstvím ...

16:20 - 17:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

33 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

53 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.272