reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Místo nahoře

Room an the Top

Rok:
1958
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu Místo nahoře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 94.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2013
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.6.2010
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2012
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2007
D.R.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25058minih25058Mít a nemít (1944) 
To Have and Have Not n
minih28200minih28200Časový kód (2000) 
Timecode n
minih21034minih21034Tichý společník (1978) 
The Silent Partner n
minih66856minih66856Šmoulové (2011) 
The Smurfs n
minih45620minih45620Vlivní lidé (1963) 
The V.I.P.s n
minih122284minih122284Jan Hus (2015) [TV film] 
Jan Hus n
minih82647minih82647Project X (2012) 
Project X n
minih63034minih63034Na mušce (2007) [TV film] 
Sharpshooter n
minih54870minih54870Tři princezny tanečnice (1984) [TV inscenace] 
Tři princezny tanečnice n
minih53502minih53502Liška Bystrouška (1973) [TV seriál] 
Liška Bystrouška n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

94.4 %
9   - curil
9   - jarda53
10 - melakara
9   - olgab
9   - ELEONORA
9   - rosta12
10 - romanovero
10 - veryold3
10 - D.R.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 6.129/6.098