reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Místo na výsluní

A Place in the Sun

Další název:
Miesto na výslní (SK)
Žánr:
Rok:
1951
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Místo na výsluní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2012
nash
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2005
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2005
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105035minih105035Nevyřízený účet (2013) 
Homefront n
minih12354minih12354Metropolis (1927) 
Metropolis n
minih49938minih49938Chyťte vraha (1992) [TV film] 
To Catch a Killer n
minih4525minih4525Boxer (1997) 
The Boxer n
minih33472minih33472Ararat (2002) 
Ararat n
minih39682minih39682Přes velký předěl (1976) 
Across the Great Divide n
minih2309minih2309...a pozdravuji vlaštovky (1972) 
...a pozdravuji vlaštovky n
minih133842minih133842Pád Londýna (2015) 
London Has Fallen n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih8828minih8828Husar na střeše (1995) 
Le hussard sur le toit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84 %
9   - clara.bow
10 - pataamat
8   - Frolíček
9   - Faye
8   - melakara
6   - Zimmy871
7   - nash
9   - Ingrid
9   - Johnny1
9   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.215/0.195