reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mission in Action II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
KAMILIO
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4979minih4979Causa králík (1979) 
n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n
minih60474minih60474Nikdy jsem nezpíval svému otci (1970) 
I Never Sang for My Father n
minih29876minih29876Majestic (2001) 
The Majestic n
minih45514minih45514Rebel (1970) 
No Place to Hide/Rebel n
minih12270minih12270Melodie podzemí (1963) 
Mélodie en sous-sol n
minih15761minih15761Pevnost (1983) 
The Keep n
minih24665minih24665Schůzka se stíny (1982) 
n
minih27256minih27256Muž jménem La Rocca (1961) 
Un nommé La Rocca n
minih5618minih5618Četník ve výslužbě (1970) 
Le Gendarme en Balade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
7   - M.A.G.
8   - Bara.40
6   - Charlie35
8   - R.RICKIE
6   - korousvacl
8   - KAMILIO

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:10 - 11:05

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Stroj času (2002)

09:10 - 11:00

94 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Dr. Ludsky (2011) [TV seriál]

09:45 - 10:45

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599401
Fotografií: 517139
Plakátů: 250305
Obsahů a biografií: 128873

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.226/0.204