reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miláček pluku

Žánr:
Rok:
1931
Premiéra v ČR:
31.8.1931

Celkové hodnocení filmu Miláček pluku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39429minih39429Sexy Pistols (2006) 
Bandidas n
minih67056minih67056Ležáky 42 (2010) [DVD kinodistribuce] 
Ležáky 42 n
minih48102minih48102Stáhni mě do pekla (2009) 
Drag Me to Hell n
minih30668minih30668Srdcový král (1966) 
Le roi de coeur n
minih49450minih49450Danika (2006) 
n
minih50107minih50107Počátek (2010) 
Inception n
minih69985minih69985Farmář hledá ženu (2010) [TV pořad] 
Farmář hledá ženu n
minih25285minih25285Fedora (1978) 
Fedora n
minih65499minih65499Doktor Smrt (2010) [TV film] 
You Don't Know Jack n
minih14780minih14780Nesmiřitelní (1964) 
Neprimirimite n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - rosta12
5   - scareface6
7   - tvo
1   - skukum

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

22:30 - 23:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Prokletý ostrov (2010)

21:45 - 00:00

69 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:15 - 23:10

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:50 - 23:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.383