reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mifune

Mifunes sidste sang

Rok:
1999
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
13.5.1999
„Všichni lžou, někdo více, někdo méně“

Celkové hodnocení filmu Mifune

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2006
jajsempravabobika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2014
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009
bizmut
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5090minih5090Cestující v dešti (1969) 
Le Passager de la pluie n
minih40523minih40523Zabijáci osamělých srdcí (2006) 
Lonely Hearts n
minih79879minih79879Faust (2011) [DVD kinodistribuce] 
Фауст; Faust & Sacro GRA n
minih31806minih31806Poslední pevnost (2001) 
The Last Castle n
minih36856minih36856Tři do páru (2004) 
A Home at the End of the World n
minih31260minih31260Zrůdy (1932) 
The Freaks n
minih29865minih29865Babí léto (2001) 
Babí léto n
minih15210minih15210Otec vojáka (1964) 
Отец солдата n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih123790minih123790My Mistress (2014) 
My Mistress n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
8   - Akana
6   - Andrejevna
9   - olgab
9   - xebece
7   - jajsemprav
8   - stereolab
10 - volam
9   - bizmut

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

22 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.152/0.13