reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mí drazí Američané

My Fellow Americans

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
101 minut
„Rozděluje je zcela jiný politický názor, ale to, co je spojuje, je společný útěk před atentátníky.“

Celkové hodnocení filmu Mí drazí Američané

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2014
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2011
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2016
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2015
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2005
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
Drobecek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007
Goffix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12733minih12733Modrá ocel (1989) 
Blue Steel n
minih23875minih23875Zlatá Sindibádova cesta (1974) 
The Golden Voyage Of Sinbad n
minih3844minih3844Bez konce (1985) 
Bez końca n
minih26555minih26555V pískách Iwo Džimy (1949) 
Sands of Iwo Jima n
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih24487minih24487Veselý souboj (1950) 
Veselý souboj n
minih15867minih15867Písnička za groš (1952) 
n
minih24070minih24070Zpívající eskadra (1973) 
V boj idut odni stariki n
minih53835minih53835Chlapci od svatého Petra (1991) 
Drengene Fra Sankt Petri n
minih40541minih40541Číňan (2005) 
Kinamand n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - Erkul
8   - rankinfitc
7   - Faye
7   - cerfik
7   - Petak69
7   - Jarda1420
6   - Zaplman
7   - MysteryIll
10 - Anonnim
7   - ally.o
7   - gyzmo
7   - sluníčko1
8   - Drobecek1
8   - Goffix

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

12 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Město mého srdce

12:20 - 12:55

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140483
Osobností: 602433
Fotografií: 520512
Plakátů: 252091
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.494/2.467