reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mí drazí Američané

My Fellow Americans

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
101 minut
„Rozděluje je zcela jiný politický názor, ale to, co je spojuje, je společný útěk před atentátníky.“

Celkové hodnocení filmu Mí drazí Američané

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2014
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2011
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2016
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2005
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2015
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
Drobecek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007
Goffix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih40161minih40161Žena ve vodě (2006) 
Lady in the Water n
minih54821minih54821Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 
Wall Street: Money Never Sleeps n
minih47896minih47896Poslední útok (1978) 
Il grande attacco n
minih36065minih36065Radio (2003) 
Radio n
minih7499minih7499F-16 zabíjí (1992) [TV film] 
Afterburn n
minih19855minih19855Stůj, nebo se netrefím (1998) 
Stůj, nebo se netrefím n
minih39386minih39386Sin City - Město hříchu (2005) 
Sin City n
minih58438minih58438Harry Brown (2009) 
Harry Brown n
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - Erkul
8   - rankinfitc
7   - Faye
7   - cerfik
7   - Petak69
7   - Jarda1420
6   - Zaplman
7   - MysteryIll
7   - ally.o
10 - Anonnim
7   - gyzmo
7   - sluníčko1
8   - Drobecek1
8   - Goffix
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139588
Osobností: 599576
Fotografií: 517337
Plakátů: 250412
Obsahů a biografií: 128919

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.194