Zari
ohodnotit

Kobra 11 [TV seriál]

Mezi dvěma kameny (1998) - 16. díl (2. série)

Zwischen den Fronten

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
45 minut
 

Obsah filmu Mezi dvěma kameny

 
Banda rockerů a konkurenční gang mladistvých si již delší dobu lezou do revíru. Nyní zašla situace tak daleko, že hrozí vypuknutí malé pouliční války. Ve chvíli, kdy rocker Atze ubodá nejlepšího přítele pouličního výrostka Jörga, se zdá, že otevřenému konfliktu již nikdo nezabrání. Gang mladistvých se bude mstít, ať to stojí, co to stojí. André a Semir jsou pověřeni vyšetřováním případu vraždy a brzy pronikají i do širších souvislostí života na ulici. Policisté se Jörgovi snaží vysvětlit, že násilí nic neřeší. Marně. Atze padne do rukou zdivočelých teenagerů a hrozí mu opravdu velké nebezpečí…

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Mezi dvěma kameny >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2022
U hospody vyletí do povětří pár motorek,   které patří bandě motorkářů, ti nedělají,   pijí a rvou se. Jeden z nich použije nůž,   kterým je zapíchnut jeden muž. Banda za smrt   kamaráda plánuje, že vrah musí zemřít. Jörg   nějak nezapadá do party, proto udělá všechno   co po něm budou chtít kamarádi. Plány   skříží Jörgova sestra, kdo to odnese?
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.7.2014
I kolem dálnice může vzniknout válka mezi   dvěma gangy. Statní a drsní rokeři a   rozdivočelí mladiství. Bujará podívaná se   však nekoná. Zatímco mladí jsou jak utržení   ze řetězu, rokeři jakoby si na svoji drsnost   jen hráli. K jedné hromadné bitce sice dojde,   ale je to natočeno značně chaoticky. Tato   epizoda mi přijde na takovéto téma hodně   slabá. Tvůrci byli značně umírnění.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Guardian Angel

Guardian Angel
Guardian Angel

Naposled navštívené:
Guardian Angel

Guardian Angel
Guardian Angel