reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mexiko v plamenech - Rudé zvony

Krasnyje kolokola - Meksika v ogne

Další název:
Красные колокола Мексика в огне, Campanas rojas; Messico in fiamme; Red Bells
Země:
Rok:
1982
Délka:
135 minut

Celkové hodnocení filmu Mexiko v plamenech - Rudé zvony

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2006
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41581minih41581Popravčí (2005) 
The Headsman Tale n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih6565minih6565Dobrodružství Priscilly, královny pouště (1994) 
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert n
minih61018minih61018Tady Reed Fish (2006) 
I'm Reed Fish n
minih51050minih51050Pekelný ostrov (1979) 
Pakleni otok n
minih19731minih19731Storyville (1992) 
Storyville n
minih46068minih46068Les Amours sous la révolution: La passion de Camille et Lucile Desmoulins (1978) [TV film] 
Les Amours sous la révolution: La passion de Camille et Lucile Desmoulins n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih44320minih44320Zbouchnutá (2007) 
Knocked up n
minih29215minih29215Akta X : Identita (1998) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
5   - curil
9   - clara.bow
8   - Bara.40
8   - Ed
10 - dederon
8   - Area

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.229/3.196