reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Metropolis

Další název:
Osamu Tezuka's Metropolis
Země:
Rok:
2001
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Metropolis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2011
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2013
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2006
Ryback
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.3.2004
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2007
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2011
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2007
enza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2008
krytom2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2003

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50485minih50485Sluníčko na houpačce (1981) [TV film] 
Sluníčko na houpačce n
minih41691minih41691Appleseed (2004) 
Appurushîdo n
minih65510minih65510Zajíc v pytli (1985) [TV pořad] 
Zajíc v pytli n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih58612minih58612Má mě rád, nemá mě rád (2010) 
Flipped n
minih19816minih19816Střelený (1996) 
Bulletproof n
minih49945minih49945Kája a Zabi (2007) 
n
minih9305minih9305Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) 
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách n
minih41086minih41086Phenomena (1985) 
Phenomena n
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
10 - Ondrej_pri
7   - Prorok_Mys
8   - kahi
7   - biscutstar
8   - Darkman7
3   - Ryback
6   - strougy
10 - tempuss
6   - scheescha
7   - enza
7   - krytom2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.223