reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Meteor

Rok:
1979
Délka:
103 minut
„Obrovský meteor se řítí k zemi! Přední američtí i sovětští vědci jsou nuceni odhodit ideologické předsudky a začít spolupracovat.“

Celkové hodnocení filmu Meteor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2010
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2016
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42387minih42387Drážďany (2006) [TV film] 
Dresden n
minih32606minih32606Ve stínu vulkánu (1984) 
Under the Volcano n
minih61098minih61098V cíli čeká smrt (2008) [TV film] 
Finish Line n
minih77459minih77459Chrám zatracených (2009) [TV film] 
Hellhounds n
minih65499minih65499Doktor Smrt (2010) [TV film] 
You Don't Know Jack n
minih53355minih53355Fletch (1985) 
Fletch n
minih65217minih65217Báječná sedmička (2005) [TV film] 
Magnificent 7 n
minih48639minih48639Nepohodlná žena (1991) [TV film] 
An Inconvenient Woman n
minih133332minih133332Šepot srdce (1995) 
Mimi wo sumaseba n
minih2399minih2399Ber padesát dva (1986) 
52 Pick-Up n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
7   - curil
7   - hvezdyn
5   - R.RICKIE
7   - satyr
9   - oulisna
7   - tomast
4   - miratskyl
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.082/1.063