reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Muž meteor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2015
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2013
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2009
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42972minih42972Hairspray (2007) 
Hairspray n
minih58426minih58426Dívka snů (1997) 
Still Breathing n
minih35889minih35889Koho ofoukne větříček (1991) [TV film] 
n
minih44216minih44216Bitva u El Alameinu (1968) 
La Battaglia di El Alamein n
minih18327minih18327Říše drog (1991) 
New Jack City n
minih40307minih40307Předčasná úmrtí - Život mezi bílými čarami (2005) [TV film] 
n
minih28283minih28283Šimpanz Mookie (1998) 
Mookie n
minih37450minih37450Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [TV film] 
Na dvoře je kůň, šéfe! n
minih21640minih21640Ukryt v čase (1993) 
Time Runner n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
8   - curil
4   - catamount
4   - R.RICKIE
5   - MILAN19611
9   - Stallone56
5   - ZdenekJira
5   - sluníčko1

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Indická nemocnice pro divoká z...

15:20 - 16:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139594
Osobností: 599585
Fotografií: 517362
Plakátů: 250431
Obsahů a biografií: 128923

Poslední komentáře

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.311/1.282