reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Městečko prokletých

Village of the Damned

Další název:
Vesnice prokletých
Žánr:
Rok:
1960
Délka:
77 minut

Celkové hodnocení filmu Městečko prokletých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2013
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2013
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2015
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2009
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2008
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47990minih47990Vážně nevážně (1996) 
Aldri mer 13! n
minih81174minih81174Noc plná zázraků (2011) 
Listy do M. n
minih98473minih98473Upíří sestry (2012) 
Die Vampirschwestern n
minih104767minih104767Chceš pěstí? (2013) 
Welcome to the Punch n
minih71850minih71850Pettson a Fiškus 3: Pettsonův slib (2005) 
Peddersen og Findus 3 n
minih18506minih18506Sbohem, lásko (1998) 
Goodbye Lover n
minih24854minih24854Znamení kotvy (1947) 
n
minih48450minih48450Maminka slaví 100. narozeniny (1972) 
Mamá cumple cien años n
minih43695minih43695Divoké husy (1978) 
The Wild Geese n
minih9782minih9782Jsou mezi námi (1988) 
They Live n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
7   - curil
8   - Prasoid
7   - smíšek
8   - kahi
6   - lionheart
6   - Antonin_Ve
8   - scareface6
9   - radek840
7   - Johnny1
8   - Romca75

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

30 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

35 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139520
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250296
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.697/0.669