reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Méďa Béďa [TV seriál]

Yogi Bear

Další název:
Medvedík Yogi (SK)
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Méďa Béďa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2005
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2016
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2013
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2014
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2005
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2008
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2011
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2014
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2015
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2009
odhalene.sceny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2015
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2011
susane1212
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2011
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16324minih16324Policie z New Orleansu (1986) 
The Big Easy n
minih37842minih37842Loutky (2002) 
n
minih141021minih141021Linka modlitby (2015) 
Dial a Prayer n
minih29901minih29901Hra o výkupné (1999) 
Held for Ransom n
minih23370minih23370Za humny je drak (1982) 
Za humny je drak n
minih32071minih320713 Ninžové - Protiúder (1994) 
3 Ninjas Kick Back n
minih71049minih71049Já, Natálie (1969) 
Me, Natalie n
minih16426minih16426Porno (1990) 
Porno n
minih12167minih12167Maturita za školou (1973) 
n
minih8186minih8186Henry a June (1990) 
Henry & June n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.4 %
8   - curil
6   - catamount
8   - Faye
9   - Ingrid
7   - ras84
8   - martik006
9   - biokys
8   - Luky
7   - POMAJZ
10 - trampnet
8   - hrosik92
7   - Pauleto
10 - ZdenekJira
10 - odhalene.s
8   - PetrB.
7   - pursulus
7   - susane1212
4   - kata18
6   - makosnan

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.431/0.407