reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mé noci jsou krásnější než vaše dny

Mes nuits sont plus belles que vos jours

Další název:
My Nights Are More Beautiful Than Your Days
Země:
Rok:
1989
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Mé noci jsou krásnější než vaše dny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2013
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2010
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2014
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2011
max24371
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.10.2011
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42384minih42384Malá Miss Sunshine (2006) 
Little Miss Sunshine n
minih46485minih46485Imaginárium dr. Parnasse (2009) 
The Imaginarium of Doctor Parnassus n
minih37183minih37183Lepší pozdě nežli později (2003) 
Something's Gotta Give n
minih55303minih55303Bonanza (1959) [TV seriál] 
Bonanza n
minih28197minih28197Z pekla (2001) 
From Hell n
minih5332minih5332Critters 2: Hlavní chod (1988) 
Critters 2: The Main Course n
minih20833minih20833Texaský masakr motorovou pilou (1974) 
The Texas Chainsaw Massacre n
minih36654minih36654Okno naproti (2003) 
La finestra di fronte n
minih14216minih14216New York, New York (1977) 
New York, New York n
minih18942minih18942Skrýš (1995) 
Hideaway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
6   - mat.ilda
8   - Kycky
8   - rockwoman
10 - miroslav22
8   - Johnny1
9   - Archer
8   - cora22
1   - max24371
10 - jerigrau

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

122 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.594