reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.9.2016 a svátek má Andrea. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mayerling

Další název:
Arcivévodská tragédie v Mayerlingu
Rok:
1968
Délka:
140 minut
„Nedovolili jim spolu žít. Nemohli jim však zabránit společně zemřít...“

Celkové hodnocení filmu Mayerling

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2014
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2011
aurora45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2011
Dandik1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2011
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih47622minih47622Kurýr 3 (2008) 
Transporter 3 n
minih43858minih43858Pearl Harbor: válka v Pacifiku I. (2006) [TV film] 
Pearl Harbor And The War In The Pacific 1 n
minih13855minih13855Nejdelší den (1962) 
The Longest Day n
minih39552minih39552Generál Eisenhower: Velitel invaze (2004) [TV film] 
Ike: Countdown to D-Day n
minih67677minih67677Slavná letadla Luftwaffe 1 - Messerschmitt Bf 109, Bf 110, Me 210 a 410 (2010) 
Messerschmitt Bf 109, Bf 110, Me 210, Me 410 n
minih3240minih3240Armádní dvojčata (1937) 
n
minih8181minih8181Help ! (1965) 
Help ! n
minih48192minih48192Hodina pravdy (2000) [TV film] 
n
minih53159minih53159Dvojí předjíždění (1984) 
Dvojnoj obgon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.6 %
5   - argenson
8   - cicis
7   - Erkul
8   - curil
7   - clara.bow
7   - Veronika42
8   - hvezdyn
7   - Kuvik
9   - payo1555
7   - melakara
7   - ELEONORA
9   - oulisna
7   - zepo
6   - rosta12
3   - T800
8   - Johnny1
6   - aurora45
9   - Dandik1
10 - Dagfra3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138022
Osobností: 595269
Fotografií: 513074
Plakátů: 248444
Obsahů a biografií: 127576

Poslední komentáře

Hardcore Henry (2015)

WTF?!

Hardcore Henry
Co je tohle kurva za   film?!

Absolutně žádný   děj. Tem film je jedna velká   akce s občas i dobrými   efekty.

nyní Vám   podrobně více >

Autor: Kamdar | Hodnocení: 3 / 10

Verdi (1982) [TV seriál]

Verdi
Výpravný seriál, precizně   dělaný. Takřka podrobná   vědecká práce. Vzhledem k   tomu, že životopisných   seriálů je u nás jako   šafránu, proto dávám   vysokou známku.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 10 / 10

Auta 2 (2011)

Už menej pretekov

Auta 2
Keby sa to držalo zápletky,   že Blesk si to ide rozdať s   talianskou formulou, a do toho   nejaké drobné vtípky a   zápletky, tak by to bolo více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 4 / 10

Linka č. 657 (2015)

Záporák hrdinou

Linka č. 657
Velice zajímavý film o   loupeži a následném   unesení městského autobusu.   Postupně se z hlavního   hrdiny vyklube ten hodný   lupič, který více >

Autor: Difadon | Hodnocení: 9 / 10

Anna Karenina (2012) [DCP]

Měla jsem dát plný počet hodnocení...

Anna Karenina
Asi proto, že jsem nečekala   nic nového mne tohle   zpracování světoznámého   románu hodně   překvapilo.Nadšeně jsem   uvítala obsazení více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.916/3.889