reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Max Q [TV film]

Max Q: Emergency Landing

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Max Q

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.7.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.6.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.7.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.7.2008
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.7.2008
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44527minih44527Blade (2006) [TV seriál] 
Blade: The Series n
minih11751minih11751Madame Sousatzká (1988) 
Madame Sousatzka n
minih142451minih142451Švédská teorie lásky (2015) 
The Swedish Theory of Love n
minih39507minih39507Skandál v katolické škole (2002) 
The Dangerous Lives of Altar Boys n
minih34322minih34322Kůže anděla (2002) 
Peau d'ange n
minih8259minih8259Historie rock´n´rollu 1 Exploze rock´n´rollu (1995) 
History of Rock'a'roll - Part 1 n
minih126891minih126891Snoubenec z Tokia (2014) 
Tokio Fiancée n
minih17639minih17639Queen Greatest Flix II. (1991) [Video] 
Queen Greatest Flix II. n
minih46642minih46642Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník (1980) 
Dian zhi gong fu gan chian chan n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41 %
5   - curil
3   - Faye
4   - Kycky
4   - Obivan
1   - oulisna
5   - rosta12
7   - JanaOss
5   - Raptor150
4   - sansiro
3   - pet007

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.592/0.57