reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Masky

Masques

Další název:
Masks
Rok:
1987
Délka:
98 minut
„Populární moderátor najímá mladého reportéra, aby sepsal jeho biografii.“

Celkové hodnocení filmu Masky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.8.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2009
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25324minih25324Dávajte si pozor! (1990) 
Dávajte si pozor! n
minih58275minih58275Mamas a Papas (2010) 
Mamas & Papas n
minih3200minih3200Arabské dobrodružství (1979) 
Arabian Adventure n
minih6158minih6158Děti zítřků (1980) 
n
minih132334minih132334Trattoria (2012) 
Trattoria n
minih28774minih28774Mystery, Aljaška (1999) 
Mystery Alaska n
minih102894minih102894Trade of Innocents (2012) 
n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih109599minih109599Smrtící sestup (2013) [TV film] 
Deadly Descent n
minih36709minih36709Agent Cody Banks (2003) 
Agent Cody Banks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - curil
8   - Edward52
8   - Kycky
9   - phorsky1
8   - Johnny1
10 - jerigrau

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

40 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

45 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.65/0.63