reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mangler 2 [Video]

Další název:
The Mangler 2: Graduation Day
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Mangler 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.11.2003
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.12.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih137546minih137546Píseň západu slunce (2015) 
Sunset Song n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih30411minih30411Velká přestřelka (1966) 
La resa dei conti n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih129073minih129073Podfukáři (2011) [TV film] 
Die Trixxer n
minih46647minih46647Chaplin bankovním sluhou (1915) 
The Bank n
minih37087minih37087Manchurianský kandidát (2004) 
The Manchurian Candidate n
minih62198minih62198Příběh Johna Lennona (2000) [TV film] 
In His Life: The John Lennon Story n
minih76455minih76455Plány na zítra (2010) 
Planes para mañana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
4   - curil
3   - Tom_Hardy
5   - R.RICKIE
5   - satyr
6   - rosta12
3   - Spurs
4   - Andy789

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

4 minut již uběhlo
165 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

4 minut již uběhlo
221 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599798
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.776/1.755