reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Malí hrdinové

Bobo und die Hasenbande 2 - Abenteuer im Wald

Další název:
Tiny Heroes / Pidihrdinové
Rok:
1997
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Malí hrdinové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2010
milos777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2009
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64309minih64309Abe a Bruno (2006) 
Abe & Bruno n
minih47433minih47433Na dně oceánu (2001) [TV film] 
Submerged n
minih50040minih50040Zítra bude líp (2000) 
Ça ira mieux demain n
minih25181minih25181Cnostný Metod (1979) 
Cnostný Metod n
minih46821minih46821Hotel pro rukojmí (1999) 
Hostage Hotel n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih25036minih25036Hon na myš (1997) 
Mousehunt n
minih60462minih60462Ženy v nesnázích (2009) 
Women in Trouble n
minih31235minih31235Člověk ze západu (1958) 
Man of the West n
minih62584minih62584Centurion (2010) 
Centurion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
8   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
4   - sansiro
7   - Jirka9750
4   - milos777
8   - iritia

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Dar všech darů

12:30 - 13:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.571/0.545