Duben
ohodnotit

Malá Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

Rok:
2006
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
2.11.2006
„I cesta může být cíl.“

Komentáře k filmu Malá Miss Sunshine

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
vojtam
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Tohle byla komedie roku   2006.Úžásnej příběh   jedné průměrné americké   rodinky.Dlouho mě tak nic   nepobavilo.A je to přitom   úplně jednoduchy děj.Super   film pro odpočinek.Toni   Collette je tu opět   báječná ale i ostatní   hrdinové jsou na   jedničku.Rád se k tomu zase   vrátím.:)
Rene1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2008
Ač se ten film tváří po   celou dobu jako komedie, je ve   sktečnosti velmi smutný.   Vypráví o tom, že ne   každému se ten jeho   (americký) sen splní, že   mnohdy velké úsilí a   schopnost přinést nezměrné   oběti nestačí, že osud   rozhodne jinak, než bychom si   p¨řáli a mnohé ovlivnit   nemůžeme.Dědeček, který   začal ve vysokém věku   fetovat a proto ho vyhodili z   domova důchodců,otec, který   se snaží učit jiné lidi   "vyhrávat"(parodie   na typické americké   sračkové systémy o   učinění lidí   úspěšnými, které však   peníze a úspěch   přinášejí výlučně svým   autorům, prosadí-li se)a   sám je nakonec jedním z   loserů-není o něj zájem,   syn, snící o karïéře   pilota, kterou však nikdy   neuskuteční, neboť se   zjistí, že je barvoslepý,   strejda, který je teplý,   zamiloval se nešťstně do   studenta, který dal přednost   jinému, v následné depresi   vyhazov z práce a pokus o   sebevraždu, nyní se musí   dívat, jak sok, který mu   vzal lásku, stoupá i v   práci a ve společenském   žebříčku nahoru. A   nešťastná malá misska,   kvůli které se celá tahle   podivná cesta podniká- když   vyjde na pódiunm, vidíme,   že je o hodně tlustší než   její soupeřky a že do dané   společnosti vlastně   nezapadá, je jasné, že   celá cesta byla zbytečná.V   následujícím finále se   navíc ukáže, že zfetovaný   a možná alzheimerem   prolezlý děda ji naučil   sice půvabné, avšak   striptýzové číslo, které   pak dá celému filmu   skvělou, ale smutnou korunu.
Ingrid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Tahle rodinka mě odzbrojila,   něco na způsob Griswoldů,   ale ještě o něco tvrdší   kalibr. Nadšený povyk,   který tento film provázel,   mě spíš odrazoval   (takových už tu bylo hodně   a nakonec pro mě nic moc),   až nyní jsem se odvážila a   výsledek dopadl nad míru   dobře. Hned úvod s   nápaditým hudebním   doprovodem člověka chytne a   tak to pokračuje bez   jediného hluchého místa   celou stopáž, až do ne   nadarmo opěvovaného finále.   Rodinná road movie, která je   pro ty, kteří mají rádi   trochu drsnější a   černější humor, jako   stvořená. "Kup mi porno   a pro sebe nějakej   buzerantskej plátek."   :-)
azenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Tak tenhle film jsem si   opravdu užila. Příběh o   rodině, která je opravdu   povedená (přestanete si   myslet, že ta vaše je   divná:-)) A malá slečna   Olive je vážně kouzelná.
cora22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2011
"Na svete sú dva druhy   ľudí. Víťazi a porazení.   Vo vnútri každého z Vás, v   samom jadre Vašej bytosti   spí víťaz,ktorý čaká   kým ho prebudíte a   vypustíte do sveta."
Jeden z mála filmov, pri   ktorom som mala pocit, že   všetko je tak ako má byť.   Rodinná road movie na ceste   za titulom krásy. Malá Olive   túži po titule LMS.   Nečakane sa prebojuje do   národného kola a výlet do   Kalifornie môže začať.   Šesť členná rodina v čele   s pozitívným otcom, ktorý   Vás v 9 krokoch naučí ako   byť úspešným,   homosexuálným strýkom so   sebevražednými sklonmi atd,   atd sadne do starého   Wolsvagena a vyberie sa   podporiť malú Olive v   splnení jej sna. Aj keď   niektoré scény filmu boli   vykonštruované "ad   absurdum" (únos mŕtvoly   z nemocnice), ja som verila,   že táto rodina je schopná   všetkého. Herecké výkony   mali rovnakú úroveň -   výbornú a malá Miss Olive   má u mňa **********.
panKaplan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Jeden z nejlepších   nezávislých filmů, který   jsem viděl. Dojemné,   úsměvné a hlavně   upřímné. Film nijak   nemoralizuje, ale přitom se   nevyhýbá   "poselství" o tom,   že rodina má držet   pohromadě. Vtipné dialogy a   zlomové situace z tohoto   malého velkého filmu   dělají (pro mě) jedno z   největších filmových   překvapení letošního roku.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Každá uvelená rodina by   měla být svým způsobem   normální. I tato, která je   hlavní hrdinkou americké   černé road movie komedie.   Maminka se snaží být   zbožná a k víře se snaží   vést i zbytek rodiny. Má to   však těžký. Dědeček je   rebel, miluje tvrdou hudbu a   občas si zašňupe. Za   nevhodné chování byl   vyhozen z domova seniorů. Pak   tu máme otce rodiny. Ten se   snaží prosadit jakýsi   pochybný projekt   úspěšnosti. Ten jeho   projekt je typickým produktem   současné americké   společnosti. Obchod s   nesmyslem. Ten obchod je však   logicky neúspěšný. Pak tu   máme staršího syna. To je   chlapec snad šestnáctiletý,   který by se rád dostal na   prestižní leteckou školu,   avšak v tomto věku si   uvědomuje, že je   barvoslepý. Také se snaží   držet jakéhosi bobříka   mlčení a většinu filmu   vůbec nepromluví. Je tu   také bratr zbožné maminky.   Ten se choval nezbožně a po   té, co dostal od přítele   košem, se pokusil o   sebevraždu. Rodinku doplňuje   ta nejmladší, o kterou   hlavně jde. Malá Olivie se   má zúčastnit soutěže   krásy, kdesi ve vzdálené   Kalifornii. A rodinný výlet   může začít.
Film   je to skvělý. Kritizuje   mnohé americké nešvary.   Hlavně pokrytectví spojená   s mnoha soutěžemi královen   krás. Humorné dialogy i v   situacích hodně smutných.   Sledovat snímek je diváckým   požitkem. Já už někdo   napsal, myslíte si, že vaše   rodina není normální?   Mýlíte se. Co je rodinnou   normou nikdy nikdo nestanovil.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Little Miss Sunshine
První co řeknu je to, že   nebýt uživatele vojtam tak   bych o tomhle snímku   nevěděla a to by byla   rozhodně škoda. Příběh   mě zaujal už od samého   začátku naprosto si získal   mou pozornost stejně tak jako   velmi zajímavá rodinka.   Musím říct, že jsem dlouho   neviděla, že by v jednom   filmu bylo tolik zajímavých   postav najednou. Tady se jich   vyskytuje rovnou šest a to   rozhodně není malé číslo.   Ať je to přisprostlý   dedeček v podání Alana   Arkina nebo sebevražedný   bratr, každý z nich má   něco do sebe a já jsem si je   zamilovala všechny. Film,   který přináší nevšední   zážitek, který si budete   chtít zopakovat.U filmu jsem   se tak nějak přihlouple   usmívala a když už přijde   na řadu né moc vtipná   pasáž, tak je tak perfektně   odlehčená, že se do jisté   míry musíte smát. Já jsem   z filmu nadšená ve všech   směrech.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2013
Malá Miss Sunshine
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara v roce   2007 za Nejlepší film a   Nejlepší herečku ve   vedlejší roli (pro Abigail   Breslin), proměněné   nominace - Oscar za   Nejlepšího herce ve   vedlejší roli pro Alana   Arkina a Oscar za Nejlepší   původní scénář.
Malá Miss Sunshine je   film, od kterého jsem vůbec,   ale vůbec nic neočekával. O   to víc jsem pak byl   příjemně potěšen. Tato   road movie, která se zcela   vymyká klasickým filmům (i   když i zde máme nesourodou   skupinu lidí, která se musí   ať chce nebo nechce dát   dohromady) je nabitá humorem   od začátku do konce.   Nejedná se ale o ten   klasickýc vykonstruovaný   humor, spíš o takový ten   lehčí, který ani není   vtipný, přesto se   neubráníte smíchu.   Samozřejmě že nejlepší je   závěrečné finále, které   však nechci v žádném   případě vyzrazovat.   Veškeré postavy jsou   vykresleny do detailu, každá   z nich dostává stejně   prostoru a tak tu máme místo   jednoho hlavního   představitele hned šest.   Navíc jako bonus skvělá   satira na všechny ty dětské   miss krásy, které já   upřímně nesnáším...
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Čekal jsem poměrně   primitivní komedii na jedno   brdo s tím, co už jsem   několikrát viděl, vcelku   dobrou, aby se člověk   nenudil u práce a něco   udělal, když už v tý   televizi nic zázračnýho   nejde. Jenže ta jaksi   nepřišla. Už u prvních   scén mi bylo jasné, že   nepůjde o bezduchý film s   primitivním nápadem a práci   jsem rovnou odložil na   později. Nelitoval jsem.   Skutečně se mi dostalo   parádního sarkastického   filmu a jeho závěr mě   definitivně odrovnal.
lesumir
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Už po dvaceti minutách jsem   se přistihl, jak ležím,   přiblbe se culím a s   pootevřenou pusou koukam na   Malou Miss Sunshine, jako   kdybych objevil neco   necekaneho. Ano, i tak se to   da nazvat, dokonaly avsak   casto absurdni pribeh mne   uplne dostal! Urcite i diky   vybornym hereckym vykonum   vsech zucastnenych v cele s   Alanem Arkinem a mladickou   Abigail Breslin, ktera si   nominaci zaslouzila jako nikdo   v jiny! Skoda jen za dedovu   brzkou smrt, jeho hlasky byla   uzasne. Ja vim, ze jsem pouzil   asi hodne chval na jeden film,   ale tahle jsem se dlouho   nebavil a diky zaveru je to   zaslouzenych pet hevzd...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Nenápadný,ale o to více   překvapující nezávislý   snímek který jsem si   oblíbil a rád se na něj   podívám znovu.Herci dobře   padli do svých rolí a humor   měl slušnou kvalitu.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Rodina Hooverových se   skládá z ambiciózního, ale   neúspěšného Teda, jeho   manželky Sheryl, jejich   sedmileté dcery Olivie,   která přes svojí nadváhu   doufá ve vítězství v   dětské Miss, syna Dwayna,   teenagera oblouzněného   Nietzschem, který už 9   měsíců nepromluvil jediné   slovo, dědou Edwinem,   požitkářským staříkem,   kterého zrovna vyhodili z   domova důchodců za   šňupání heroinu a   posledním členem této   podivné rodinky se na čas   stává Sherylin bratr Frank,   vzpamatovávající se právě   z pokusu o sebevraždu. A   tahle rodinka jsednoho rána   nasedá do starého mikrobusu   s cílem Kalifornie a volba   Malé Miss Sunshine…
Tahle věc je velmi   příjemná a neotřelá   road-movie, která je dobrou   sondou do života na letmý   pohled možná průměrné   rodiny. Já sám bych viděl   žánr filmu téměř přesně   na padesáti procentech mezi   dramatem a komedií. A funguje   to velmi dobře – každý z   charakterů má dostatečnou   sílu na to, aby se točil   celý příběh jenom kolem   něho, přesto ale všichni   dostávají stejný (tudíž   velmi omezený) prostor, na   kterém se můžou předvést.   A kupodivu se to všem daří   a všichni na konci snímku   můžou odkráčet se   vztyčenou hlavou. Ze   začátku jsem měl sice   problém s postavou Grega   Kinneara (mimochodem, v   určitých momentech na mě   působí jako dvojník Bruce   Willise začátkem 90.let),   ale v druhé půli mě velmi   mile překvapil. I přesto že   jsou dobří všichni,   nejvíce jsem si oblíbil   požitkářského dědečka   – Arkinovi role sedla   opravdu krásně (i když mě   osobně to na Oscara   nepřijde). Nejhezčí na   nápaditém scénáři je   však fakt, že tahle ze   začátku jednoznačně   nepříliš fungující rodina   dokáže držet při sobě a   ať se kdokoliv z nich tvář   sebedrsněji nebo sebevíc bez   zájmu, záleží jednomu na   druhém. Komediálním ale i   patřičně příběhově   silným vrcholem je pak   samotná volba Malé Miss   Sunshine – volná   disciplína Olivie se   zřejmým dědečkovým   odkazem je skvělá, stejně   jako chování zbytku   Hooverovic klanu z něho   vyplívající. Naproti tomu   jako z jiného světa působí   ostatní soutěžící,   působící dojmem umělých   panenek. Což je opravdová   hrůza. Stejně jako chování   diváctva při volné   disciplíně malé Hooverové   – vždyť co jiného   udělaly tyhle matky ze svých   dcer než ubohou karikaturu   dospělých žen? Vˇždyť   Olivie byla se svým tancem   alespoň vtipná a rotomilá   tak, jak by sedmiletá   dívenka měla být.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2014
Na mnoha frontách se   rozehrávají rostodivné   příběhy, které ale   dohromady kupodivu souzní v   nepovrchní komedii, která   vskutku neurazí.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2007
V určitém pohledu zcela   jistě působivá černá   komedie, která je založena   na perfektních,   originálních a přirozených   hereckých výkonech všech   členů dysfunkční rodiny,   od malé Olive po heroinového   dědečka. Netradičních a   vtipných scén je zde   spoustu, vlastně celá tahle   cesta na soutěž krásy je   více jak bláznivá, možná   mohli autoři změnit závěr.   Ale i přes své mušky je   'Malá Miss Sunshine'   prozměnu jedna z těch   dobrých a opravdových   komedií, která není   nikterak přehnaná, dobře   sladěná a stojí za to se na   ní podívat a bavit se.
Hláška "Dělej co   miluješ,na zbytek ser"   je vážně cool.
Tink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Hezký film o malé Olive a   její rodince. Společně se   vydávají na soutěž malých   miss, kde se holčičky   snaží dokázat světu, že   dokonalost není pouze pojem.   Ono zákulisí soutěže je   spíše trochu šokující,   než komediální. Holčičky   v parukách, se zubními   násadami, drahými   šatičkami a tunou make-upu   vypadají, jako panenky z   výlohy perfektního obchodu.   Ale co, ráda se podívám   znovu.
sismik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Suprovní komedie. Dokonale   propracované charaktery   postav. Hlavně Dwayn, ten je   zkrátka úžasný. Abigail   Breslin je v tomhle filmu   vynikající a nominaci na   oskara si zaslouží. Jen   škoda, že ho nezískala.
Plivník
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Tak vidíte Amerikánci, že   to jde, když se chce,   natočit normální film. Je   ovšem pravda, že ve vašem   podání z toho snaha o   evropské pojetí přímo   čiší, a to včetně hudby.   V podstatě až do konce   divák nenalézá nic opravdu   objevného a zajímavého –   snaživá matka (taková   trochu Marge Simpsonová),   manžel, jenž chce realizovat   svůj „americký sen“,   pubertální hoch (nevím jak   vás, ale mě tvůrci   rozhodně nepřesvědčili,   že americký teenager čte   Tak pravil Zarathustra),   homosexuální strýček se   suicidiálními sklony a   vitální děda, kterého   nejvíc zajímají sex, drogy   a rokenról (příhoda s   mrtvolou v autě – tohle už   tu bylo, víte, a rozhodně to   nemá hluboký dopad dědy z   Hroznů hněvu). Jediný, kdo   je v celé té taškařici   opravdu zábavný a   originální je malá,   buclatá, brýlatá Olive,   která touží po tom stát se   miss. A samozřejmě její   závěrečná volná   disciplína – díky tomu   jsem se rozhodla mít ten film   ráda, protože poprvé po   dlouhé době jsem měla při   americkém filmu pocit   autentičnosti a ne   umělohmotných emocí. Olive,   jsi krásná uvnitř i zvenku!
liskamm
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2013
Tak tohle byl opravdu   povedený filmeček.! Ale   když nad ním přemýšlím,   nevím pořádně co o něm   napsat... Vím jedno, že mě   zahřál u srdce díky své   spontálnosti a kvalitnímu   inteligentnímu humoru.   Opravdu mohu vřele doporučit   všem.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Víceméně normální   americká rodinka. Věčně   optimistický otec, který je   skoro na mizině, kvůli   nezdarům v práci, matka,   která neumí vařit a   věčně se bojí o svého   homosexuálního bratra, o   kterého pečuje poté co se   pokusil neúspěšně zabít,   syn, který všechny   nenávidí a rozhodl se   nepromluvit do té doby než   ho přijmou do letecké   akademie, vulgární dědeček   závislý na heroinu a   konečně malá dcerka, která   se dostala do soutěže   královny krásy i když má   do ideálu roztomilé a   krásné holčičky hodně   daleko. A právě kolem tohoto   nejmladšího člena rodiny se   odehrává příběh, kdy se   celá rodina vydává na   dlouhý výlet oprýskanou   dodávkou aby se mohla   soutěže zúčasnit. Hořké   rodinné komedie plné   podivuhodných individuí jsou   celkem populární, jelikož   nabízejí jiný pohled na   rodinný život a skrývají v   sobě zvláštní humor (jak   tomu bylo například v   "Takové zvláštní   rodince"). I tento   snímek v sobě skrývá   citlivý humor a každá   postava dokáže něčím   zaujmout. Jen celek mě   nedokázal natolik vtáhnout   abych si připadal jako člen   rodiny a dokázal s nimi   sdílet jejich strastiplnou   cestu. Pár scének mě   opravdu pobavilo, celý   snímek je doprovázen   nádhernou hudbou a se   závěrem si tvůrci poradili   geniálně ale po všech těch   veskrze pozitivních ohlasech   jsem čekal více než mi film   nabídl. I tak se však jedná   o snímek, kterých je   pomálu.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2016
Malá Miss Sunshine
Ona to byla vlastně spíše   taková úsměvná   tragikomedie než nějaká   ultimátně vtipná nálož.   Každopádně těch humorných   momentů se tu několik   vyskytuje a navíc mnohé   dialogy jsou taky vydařené a   celkově na nich film staví.   Nejlepší postavou byl asi   úchylný děda, no a je   právě obrovská škoda, že   se tak brzo stáhnul ze   scény. Považuju to za dosti   zásadní chybu od tvůrců.   Konec filmu mi přišel lehce   satirický.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Trochu komediální a lehkým   způsobem odvyprávěná road   movie se zajímavejma   postavičkama z jedné rodiny,   kde má každý nějaký ten   svůj úlet, která má velice   kvalitní závěr, který vás   donutí o filmu přemýšlet   kladně. Nic víc, nic míň   co bych o filmu mohl říct.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2012
První film,kde jsem viděl   malé holčičky jak vypadají   jako kurvy,díky stupidním   americkým soutěžím.A když   je holčička   normální,udělají ze sebe   idioty dospělí,aby   zachránili tu kýčovitě   plastickou   atmosféru.Doufám,že to bylo   míněno jako satira.
Malá miss sunschine je   komediální road movie bez   nějakého výraznějšího   humoru nebo neotřelého   nápadu.Na druhou stranu to   není vyloženě hloupý   film.
Když tento   snímek porovnám s jiným   komediálním road movie   Dálnice 60 (2002),tak   Dálnice 60 mě bavila o   pořádný kus více a   většími nápady.A jestliže   chcete vidět snímek o   normální,běžné   rodině,která si nevypomáhá   s mlčenlivým   synem,přisprostlým dědou a   sebevražedným bratrem,tak   zkuste francouzské První den   zbytku tvýho života   (2008).Je to věrohodnější   snímek a ikdyž se nejedná   přímo o komedii,   několikrát jsem měl salvy   hurónského smíchu a zbytek   je přímo filmařsky a lidsky   brilantní.Malá miss sunshine   zůstává ve stínu obou   filmů.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.1.2013
I v našich krajích by se   našly rodiny vykazující   znaky Hooverových, ovšem   rozdíly životních postojů   by hodně změnily ráz filmu   - na barvoslepost Dwayna by se   přišlo mnohem dříve, než   ho vůbec napadlo stát se   pilotem, byl by ušetřen   vší té nenávisti a   vzdorovité němoty (na kterou   by s ním tuzemští rodinní   příslušníci vůbec   nehráli), úchylného dědu   se zaprášeným frňákem by   u nás z domova důchodců   nevyhodili, došlo by jen ke   změně ústavu s kapku jiným   režimem, každopádně by   nedostal šanci zůstávat s   malým dítětem o samotě, u   sebevražedného gay strýce   výše uvedené platí   dvojnásob. Podstatné ovšem   je, že by se vůbec nikam   nejelo, neboť v našich   podmínkách (pokud by při   způsobu zajišťování   obživy otcem Hooverem dříve   neumřeli hlady), by byl   nápad macaté a obrýlené   holčičky, stát se malou   miss, urychleně zchlazen   výčtem jejích reálných   šancí, nemluvě o tom, že   by se nestalo, aby nikdo krom   dědečka nevěděl, s čím   se vůbec chystá vystoupit.   Takže zbývá jen ta stará,   porouchaná dodávka, která   se postarala o to málo   vtipných momentů, kterého   ve filmu bylo - nakonec by   tedy vznikl úplně jiný film   :-). Chci tím říct, že ač   se Malá Miss Sunshine   tváří jako nekonvenční a   nezávislá komedie, není   jí, jen se za ni převléká   podobou outsiderů bez   oslnivých úsměvů a   dokonalých křivek, ty se   dokonce pokouší   zesměšňovat, ale   hollywoodské gró se tu   obnažuje ve skutcích a   slovech poplatných   americkému trendu "ty to   dokážeš, všichni ti   věříme". Popravdě   jsem se až na zmiňované   trable s dodávkou moc   nepobavila a finále, které   si všichni nejvíce   pochvalují, mně přišlo   křečovité a trapné. Nemohu   zvednout hodnocení ani za   herecké projevy, neoslnil mě   Arkin, Kinnear ani malá   Breslinová, je mi líto.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27541minih27541Klub rváčů (1999) 
Fight Club n
minih34150minih34150Zahrada (1968) 
Zahrada n
minih19244minih19244Smrtihlav (1998) 
Dark City n
minih74594minih74594Psych:9 (2010) 
Psych:9 n
minih95005minih95005Silent House (2011) 
Silent House n
minih26728minih26728Uspořená libra (1963) [TV film] 
Uspořená libra n
minih30080minih30080Oidipus král (1967) 
Edipo Re n
minih88917minih88917Urban Explorer (2011) 
Urban Explorer n
minih76499minih76499Žraloci na s(o)uši (2011) 
SeaFood n
minih125281minih125281The Smell of Us (2014) 
The Smell of Us n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

02:10 - 02:40

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

12 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

37 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10