reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mafián

Gotti

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
118 minut
„John Gotti už v 27 letech patřil na špičku v hierarchii Cosa Nostry...“

Celkové hodnocení filmu Mafián

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2009
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2013
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2015
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4597minih4597Bratia (1961) 
n
minih16760minih16760Povídky o dětech (1964) 
n
minih31975minih31975Plán 9 (1958) 
Plan 9 from Outer Space n
minih79486minih79486Hlavní podezřelý: Poslední případ (2006) [TV film] 
Prime Suspect: The Final Act n
minih51209minih51209Daleko od Moskvy (1950) 
Daleko ot Moskvy n
minih73389minih73389Sundown: Město pomsty (1957) 
Decision at Sundown n
minih65441minih65441Charlie Chan v opeře (1936) 
Charlie Chan at the Opera n
minih65729minih65729Černá smrt (2010) 
Black Death n
minih49787minih49787Signály nad městem (1960) 
Signali nad gradom n
minih27729minih27729Dlouhé lodě Vikingů (1963) 
The Long Ships n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
8   - cicis
7   - curil
7   - clara.bow
5   - M.A.G.
8   - cerfik
7   - R.RICKIE
6   - Zimmy871
7   - Petak69
6   - ras84
6   - peter22
6   - luan66
6   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.33/3.3