Jeden svět
ohodnotit

Madagaskar 3

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Rok:
2012
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
14.6.2012
„Zvířecí partička se připojí k putovnímu cirkusu ve snaze dostat se domů.“

Obsah filmu Madagaskar 3

 
Aby se dostali domů, byli ochotní hodně riskovat. Například letěli v letadle řízeném tučňáky. Přesto hrdinové Madagaskaru dosud do pelíšků v newyorské zoo nedorazili. Dobrá zpráva je, že díky fenomenálnímu úspěchu předchozích dílů dostali v kinech třetí pokus, ovšem zda to tentokrát vyjde, zůstává ve hvězdách. Po panenském ostrově Madagaskaru a širých afrických pláních si budou klestit cestičku k domovu džunglí evropských velkoměst.

Rafinovaným tučňákům se s pomocí hrubé šimpanzí síly podařilo opravit letadlo, ve kterém naši hrdinové havarovali během přeletu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívat do kasina v Monte Carlu. Lva...
 
Související odkazy
 
Recenze: Madagaskar 3

Další šílená dobrodružství atypických zvířátek. číst dál

 
 
RECENZE: Třetí Madagaskar myslí na dospělé zas o něco víc

Na animovaných sériích těší, že díl od dílu dospívají, tedy přidávají k dětské zábavě víc a víc drobných záchytných žertů pro pokročilé. Což platí i pro Madagaskar 3, rozhodně příjemnější, než byla "dvojka", která jen mechanicky přenesla uprchlíky z newyorské zoo z afrického ostrova na pevninu. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Eric DarnellEric Darnell  
Tom McGrathTom McGrath  
Conrad VernonConrad Vernon  
mluví:
Ben StillerBen Stiller.....Alex [46]   
David SchwimmerDavid Schwimmer.....Melman [45]   
Chris RockChris Rock.....Marty [47]   
Jada Pinkett SmithJada Pinkett Smith.....Gloria [40]   
Andre BenjaminAndre Benjamin.....Zuba [36]   
Sacha Baron CohenSacha Baron Cohen.....král Julien XIII [40]   
Sherri ShepherdSherri Shepherd.....Florrie [44]   
Cedric The EntertainerCedric The Entertainer.....Maurice [47]   
Andy RichterAndy Richter.....Mort [45]   
Frances McDormandFrances McDormand.....lovkyně Duboisová [54]   
Bryan CranstonBryan Cranston.....Vitaly [56]   
Martin ShortMartin Short.....Stefano [61]   
Jessica ChastainJessica Chastain.....Gia [34]   
Paz VegaPaz Vega.....Carmen [36]   
John Di MaggioJohn Di Maggio.....Rico [43]   
Tom McGrathTom McGrath.....Skipper [47]   
dabing:
Dana ČernáDana Černá.....lovkyně Duboisová   
Filip BlažekFilip Blažek.....Alex   
Filip ŠvarcFilip Švarc.....Marty   
Miroslava PleštilováMiroslava Pleštilová.....Glorie   
Václav VydraVáclav Vydra.....Melman   
Pavel ŠromPavel Šrom.....král Jelimán   
Ladislav CigánekLadislav Cigánek.....Maurice   
Jan MaxiánJan Maxián.....Mort   
Milan SlepičkaMilan Slepička.....Skipper   
Pavel TesařPavel Tesař.....vojín   
Svatopluk SchullerSvatopluk Schuller.....Rico   
Libor TeršLibor Terš.....Kowalski   
Tomáš RacekTomáš Racek.....Mason   
Michal JagelkaMichal Jagelka.....Stefano   
Zuzana NorisováZuzana Norisová.....Gia   
Jiří SchwarzJiří Schwarz.....Vitalij   
scénář:
Noah BaumbachNoah Baumbach  
Eric DarnellEric Darnell  
hudba:
Hans ZimmerHans Zimmer  
Stephen HiltonStephen Hilton.....dodatečná   
Jasha KlebeJasha Klebe.....dodatečná   
střih:
Nick FletcherNick Fletcher  
trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
3D
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 7 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Madagaskar 3 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet $145miliónov║Tržby USA   $216,391,482║Tržby Celosvetovo $746,921,274▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,734,823   //počet predaných kusov 1,025,928║ Tržby za   predaj DVD v USA $56,089,047 //počet predaných   kusov 3,236,366║ __Divoká bláznivá jazda s   vizuálnym obžerstvom a zatiaľ najlepším 3D   efektom ohľadne počítačových animákov!!!__   Nečakal som ale každý ďalší diel je viac a   viac šmrnc, je to uletené, neskutočne   farbisté, má to stále čo ponúknuť a čím   strhnúť, DreamWorks jednoznačne útočí na   Pixar a to nepotrebuje ani moc premakaní príbeh.   Pokiaľ ste si užívali lety a pády v Ako si   vycvičiť draka, tak tu dostanete podobnú   atmosférickú dvojitú dávku. Maximálna   spokojnosť. (drobné škrípance odpúštam)   __Toto je to pravé letné osvieženie!__ /videl v   kine 3D verziu 2x: 100%/ __ Séria Shrek   zabudnutá, Madagascar je dominantou DreamWorks.   _Druhá projekcia nestratila nič na pôvabe a   umocnila len zážitok, animák roka 2012!
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2015
Zapnul jsem telinu a tam běžel tenhle animák,   předešlé díly neznám, ale vydržel jsem aš   do konce a docela to ušlo, ačkoliv já fanoušek   animovaných filmů moc nejsem. Nechyběly   vtípky, dobré scénky a technická a triková   stránka velmi solidní - 60%.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2015
Madagaskar 3
Třetí film animáku Madagaskar táhne zejména   parta tučňáků, kteří zde dostali dostatek   prostoru, což je jen a jen dobře. Zbytek   osazenstva si totiž vede spíše průměrně a   tolik nebaví. Příběh motacíjí se kolem   cirkusu je jakž takž zajímavý a místy   poměrně dost svižný a dobrodružný. Jediné,   co mi vyloženě lezlo na nervy, byla ta protivná   francouzská stopařka a lovkyně zvířat.
dada007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Úprimne,keď som sa dozvedela, že bude nový   madagaskar, čakala som, čím má tvorcovia tohto   filmu prekvapia, no po zhliadnutí toho filmu som   bola sklamaná. Očakávala som od toho viac
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2014
Skvělý tah dát tučňákům, opičákům a   Julienovi více prostoru...Do toho výborné   cirkusácké prostředí a bezva děj - tahle   parta mě vždy pobaví.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Další dobrodružství party zvířat.Tentokrát   se shodou náhod dostanou do zvířecího cirkusu   z kterého udělají super šou a z kterého se   jim nechce odejít.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2013
MADAGASKAR 3

Jako konkurence k Době ledové   vznikl ve stejném období i další díl   animovaného Madagaskaru. Na rozdíl od Doby   ledové, která mne příjemně překvapila,   Madagaskar mne hodně zklamal. Tady už nápady   evidentně docházejí a jsou nahrazovány   pouhými účelovými blbinkami pro zasmání.  

Třetí díl tuctové animované série   představuje neřízenou střelu. Karambol   šílených a ještě šílenějších nápadů.   Madagaskar 3 je asi barevnější než předchozí   díly. Stará známá parta se tentokrát motá v   cirkuse, kde je jejich vývoj zvířecích   eskapád dovršen. Jenomže příběh ustupuje do   pozadí a je nahrazen naprosto šílenou komedií   s přešlapy, která je dovedena až do   veleabsurdního cíle. Film se mění v   nepřerušovanou jízdu se skvělými scénkami a   hláškami, které jsou bohužel více   úchylnější a infantilnější. Logika jde   často stranou, spousta scén už je mimo mísu i   na animovaný film, ale je to prostě   čistokrevná zábava oproštěná od jakéhokoliv   poučovaní a to se u animáku dneska už moc   nevidí. Děj je doslova poslepovaný z mnoha   malých příběhů. Nezájem o většinu   hlavních postav je dán vědomím tvůrců, že   jejich charaktery byly již jednou dané a   přidávat nové motivy a traumata k těm   stávajícím bývá zhoubou většiny   pokračování úspěšných animáků. Takže   Madagaskar je raději oživen přílivem nový   bizardních postaviček. Pohled na šílenou   zpívající Francouzku nebo udatného tygra   skákajícího skrz klíčovou dírku dává ve   výsledku všemu korunu stejně přeplácanou jako   má král Jelimán. Původní zvířecí kvarteto   nakonec jednolitě vystupuje snad jen v   závěrečném poznání před branami jejich   „domova“.

Animace zůstala na standardní   úrovni a použitý humor je vhodný akorát pro   děti.

Fanoušci prvního dílu budou určitě   zklamáni tím, jakým směrem se celá   „sága“ počala ubírat. Mně tento film   docela hodně zklamal, u nás doma byly spokojené   jenom děti.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Jsou zpět...
Tak jsme se po delší přestávce dočkali   dalšího pokračování našeho oblíbeného   Madagaskaru.A čekaní se vyplatilo pač třetí   díl nemá chybu.Je v něm vše co má správný   animák mít,skvělý příběh,vtipné hlášky(u   některých scén jsem se fakt nachechtal,třeba   ta z Vatikánu:-)),a i ta akcička se tam   najde.
Velkým osvěžením jsou nové postavy v   čele s lovkyní Duboisovou,ta neměla   chybu,záporačka jak trám,návíc šikovná jak   postavy z Matrixu.Skvěle jí nadabovala Frances   McDormand,a tu já můžu.Pak tu máme taky nové   hrdiny z cirkusu,moc se mi líbil rusák Vitaly,ty   naše staré znamé skvěle doplnily.Já se bavil   skvěle,a jestli bude další pokračování?Sem s   ním!Za mě 80%:-DDD
Pan_Skala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Opět mě to tak nějak příběhově neoslovilo,   ale těch okamžiků u kterých jsem měl   záchvaty smíchu bylo dostatečně dost, abych se   velmi kvalitně bavil.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Po dvojce druhý nejlepší díl série.   Madagaskar je další z mých oblíbených   animovaných sérií a tak jsem byl zvědavý na   výsledek trojky. A výsledek je neskutečná   bomba. Hrdinové se nejdříve ocitnou v Monte   Carlu a nakonec ve Francii. Já se naprosto   bezvadně bavil, je tu spoustu nezapomenutelných   scén a hlášek, jeden z nejzábavnějších   filmů poslední doby. Fakt bezva, bavit se budou   opravdu všichni. Je tu spoustu nových postav, z   nichž nejlepší je madame Du Boisová, ale i   ostatní jsou povedené. Staré postavy (opice,   tučňáci, Jelimán, Mort a Morris) nezklamaly. A   u toho konce jsem myslel, že se vážně   rozbrečím, protože to finále mě fakt   absolutně dostalo. Jeden z nejlepších   animovaných filmů všech dob. 100%.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47602minih47602Bratři (2009) 
Brothers n
minih62265minih62265Defendor (2009) 
Defendor n
minih18050minih18050Rozhněvaný muž (1979) 
L'homme en colère n
minih43424minih43424Zlo přichází z hlubin (2005) 
Bajo aguas tranquilas n
minih48229minih48229Výměna (2008) 
Changeling n
minih9241minih9241Jack Rozparovač (1988) [TV film] 
Jack the Ripper n
minih22041minih22041Valerie a týden divů (1969) 
Valerie a týden divů n
minih66944minih66944Kocour v botách (2011) 
Puss in Boots n
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih43079minih43079Beowulf (2007) 
Beowulf n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Valentýnský Madagaskar (2013) [Video]

 Valentýnský Madagaskar (2013) [Video]
Valentýnský Madagaskar n
Madly Madagascar
Žánr: animovaný / komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: David Soren

(spin-off)

Šťastný a veselý Madagaskar (2009) [TV film]

 Šťastný a veselý Madagaskar (2009) [TV film]
Šťastný a veselý Madagaskar n
Merry Madagascar
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Soren

(pokračování)

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)

 Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)
Madagaskar 2: Útěk do Afriky n
Madagascar: Escape 2 Africa
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Eric Darnell, Tom McGrath

(pokračování)

Madagaskar (2005)

 Madagaskar (2005)
Madagaskar n
Madagascar
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Eric Darnell, Tom McGrath

(pokračování)

Madagaskar 3 (2012)Madagaskar 3 (2012)Madagaskar 3 (2012)Madagaskar 3 (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177911

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10