reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.1.2017 a svátek má Slavomír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mackintoshův člověk

Mackintosh Man

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
98 minut
„Ať už je kdokoliv, určitě není tím, za koho ho máte.“

Celkové hodnocení filmu Mackintoshův člověk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2010
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
JohnPowder
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27610minih27610Kočka (1971) 
Le Chat n
minih25173minih25173Ružové sny (1976) 
n
minih64019minih64019Divnej týpek (2009) 
Gentlemen Broncos n
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n
minih64761minih64761Follow Me (1989) 
Follow Me n
minih39637minih39637Důkaz (2004) 
Proof n
minih66899minih66899Válečný kůň (2011) 
War Horse n
minih41210minih41210Prokletí hrobky krále Tutanchamona (1980) [TV film] 
The Curse of King Tut’s Tomb n
minih4389minih4389Body Bags - Historky z márnice (1993) [TV film] 
Body Bags n
minih19451minih19451Bez řečí (1994) 
Speechless n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - cicis
8   - curil
6   - M.A.G.
8   - R.RICKIE
8   - Johnny1
5   - miratskyl
5   - Geralt07
6   - ladynka
7   - JohnPowder
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Sňatky z rozumu (1968) [TV ser...

17:15 - 18:55

55 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

18:00 - 18:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Rabín, kněz a krásná blondýnka...

17:00 - 19:30

70 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Teď vaří šéf! (2014) [TV pořad...

18:00 - 18:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140612
Osobností: 602724
Fotografií: 520977
Plakátů: 252253
Obsahů a biografií: 129630

Poslední komentáře

Tělo jako nepřítel (2014) [TV fi...

Tělo jako nepřítel
Vážné téma, které je   zpracováno naprosto   diletantsky. Dialogy a situace   ve mně chvílemi vyvolávaly   úsměv, ale bylo to spíš k   pláči. více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinnetou - Poslední bitva
Poslední díl z německé   televizní minisérie se   vydařil asi nejvíce. Děj   filmu je přehledný,   nerozvíjí se žádné   vedlejší motivy. více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Sestra Emanuelle (1978)

Sestra Emanuelle
Další z řady filmů, ve   kterých Laura Gemser hraje   ústřední roli Emanuelly.   Tentokrát se odehrává v   klášteře, ale jak zjistí   každý více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Berlín - srpen 61 (1961)

Berlín - srpen 61
Zajímavá ukázka propagandy   toho nejhrubšího zrna.   Tentokrát ještě doplněná   rádoby vtipným a   ironizujícím komentářem.   Udivuje jméno více >

Autor: LiborF | Hodnocení: 5 / 10

Saw 5 (2008)

Saw 5
Zajímavej díl určitě   lepší než čtyrka,působí   to víc jako krimi s   otevřeným koncem,ty postavy   tam stejnak pochcípali ale   bylo to i k smíchu.

Autor: mates05 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.493