reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Macabro

Další název:
Macabre
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Macabro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.6.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
ondrej100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.7.2010
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57431minih57431Dobrodružství Černého Bleska (1972) [TV seriál] 
The Adventures of Black Beauty n
minih17469minih17469Připoutejte se, prosím! 2 (1982) 
Airplane II: The Sequel n
minih8924minih8924China O'Brien II (1990) [Video] 
China O'Brien II n
minih5939minih5939Dědeček automobil (1956) 
Dědeček automobil n
minih46516minih46516Říkejte mi Kubrick (2005) 
Colour Me Kubrick: A True...ish Story n
minih47323minih47323Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Pes baskervillský (1981) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sobaka Baskervilej n
minih3875minih3875Bez slitování (1994) 
Blood of the Innocent n
minih23532minih23532Základna (1994) 
n
minih67221minih67221Chanel Solitaire (1981) 
Chanel Solitaire n
minih21949minih21949V prachu hvězd (1975) 
Im Staub der Sterne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
6   - Robinson
3   - satyr
8   - Ingrid
2   - T800
7   - Zdenek13
3   - marimari
8   - opl
7   - mirisek
5   - Collie
2   - ondrej100
8   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140459
Osobností: 602382
Fotografií: 520456
Plakátů: 252051
Obsahů a biografií: 129524

Poslední komentáře

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministické krávě, která   si mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

V/H/S (2012)

V/H/S
Found footage v celé své   kráse a na několik způsobů   ve dvouhodinovém povídkovém   filmu, u kterého vydrží jen   ti trpělivý a se silnou   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Film se od knižní předlohy   (vydané ještě za starého   režimu) liší především   koncovkou. Ta je o mnoho   optimističtější než   beznaděj více >

Autor: diamant | Hodnocení: 8 / 10

Jak básníci čekají na zázrak (20...

Jak básníci čekají na zázrak
Po létech jsme se rozhodli   jít do kina na premiéru. A   nelitovali jsme. Je mi milé,   že příběh "básníků"   pokračuje přirozeně jako   naše více >

Autor: diamant | Hodnocení: 10 / 10

Milenci a vrazi (2004)

Milenci a vrazi
Ze začátku to vypadá trochu   jako erotická úchylárna kde   každej s každým ale   postupem se dostává snímek   do psycha a ke konci se   hlavní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.575/0.549