reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Má sestra Maria

Meine Schwester Maria

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Má sestra Maria

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2006
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2008
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22738minih22738Volný pád: Let 174 (1995) [TV film] 
Freefall: Flight 174 n
minih45451minih45451Hokej je hra (1978) 
Hokej je hra n
minih2753minih2753Alamo: Třináct dní ke slávě (1987) 
The Alamo: Thirteen Days to Glory n
minih67884minih67884Cesta do Pristolu (1974) [TV inscenace] 
Cesta do Pristolu n
minih59234minih59234Delta Force One: Ztracená hlídka (1999) 
Delta Force One : Lost Patrol n
minih58224minih58224Upíři (2005) [TV film] 
Vampire Bats n
minih38842minih38842Sebastián mezi lidmi (1968) [TV seriál] 
Sébastien parmi les hommes n
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n
minih66756minih66756Brakýři (1983) [TV inscenace] 
Brakýři n
minih36823minih36823Anatomie 2 (2003) 
Anatomy 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
6   - satyr
2   - T800
5   - uriel
6   - marimari
4   - 10kacka10
9   - iritia
6   - mirisek
3   - Collie
4   - jjano
6   - psichy
10 - natali.198

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

128 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

128 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

108 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

3 minut již uběhlo
147 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139667
Osobností: 599809
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.24