reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lužinova obrana

The Luzhin Defence

Rok:
2000
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
10.1.2002
„Příběh introvertního, autistického šachového velmistra, který přichází do Itálie zahrát životní šachovou partii a najde životní lásku.“

Celkové hodnocení filmu Lužinova obrana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2006
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2009
basi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2007
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2007
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40333minih40333Vinci (2004) 
Vinci n
minih28207minih28207Novocaine (2001) 
Novocaine n
minih40355minih40355Tygr a sníh (2005) 
La Tigre e la neve n
minih11387minih11387Léto (1948) 
n
minih22389minih22389Věra Lukášová (1939) 
n
minih73634minih73634Svérázná spravedlnost (1991) 
Guilty as Charged n
minih15652minih15652Perinbaba (1985) 
Perinbaba n
minih118747minih118747Protiproud (2013) [TV film] 
Jet Stream n
minih21721minih21721Únos aut (1980) 
Car-napping – bestellt – geklaut – geliefert n
minih25783minih25783Supertajná zbraň (1997) 
Steel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 %
8   - curil
8   - Mlapiska
7   - Faye
9   - xebece
7   - rockwoman
9   - zepo
8   - rosta12
8   - basi
8   - mmaat
9   - stereolab
5   - jarkamet

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.433/0.411