ohodnotit

Lucie Bílá: Život je zebra [TV film]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
120 minut
„„Život je jak zebra, střídají se v něm bílé a černé pruhy…“                                               Lucie Bílá“

Celkové hodnocení filmu Lucie Bílá: Život je zebra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.8.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.8.2008
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.3.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.9.2017
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2009
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2008
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2019
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2012
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2009
sirenita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2009
ataval
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105416minih105416Vdovcovy intimní večery (1978) [TV inscenace] 
Vdovcovy intimní večery n
minih35288minih35288Taková malá bestie (1981) 
Fracchia la belva umana n
minih10479minih10479Komu tančí Havana (1962) 
Komu tančí Havana n
minih10969minih10969Kufr na slunci (1973) 
La valise n
minih9085minih9085Imagine: John Lennon (1988) 
Imagine: John Lennon n
minih104823minih104823Bling Ring: Jako VIPky (2013) [2k digital] 
The Bling Ring n
minih6605minih6605Dobře situovaný pán (1939) 
Dobře situovaný pán n
minih111928minih111928Pompeje (2014) 
Pompeii n
minih49596minih49596Práskač (1962) 
Le doulos n
minih15063minih15063Osada mladých snů (1931) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (15)
2   - curil
9   - ajaajena
10 - lucymat
7   - REKBRIT
8   - Faye
1   - Kycky
4   - MaKy92z
1   - miroslav22
9   - rockwoman
8   - saraSun
7   - respect
10 - thomas300
8   - andík
8   - sirenita
1   - ataval

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

02:40 - 03:05

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Klovací pořádek

02:40 - 03:05

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

02:45 - 03:50

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

01:45 - 03:45

63 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167957
Osobností: 664515
Fotografií: 657903
Plakátů: 316189
Obsahů a biografií: 154750

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení