Duben
ohodnotit

Lovecká sezóna

Open Season

Další název:
Jagdfieber
Rok:
2006
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
23.11.2006
„Jelen za všechny, všichni za medvěda“
Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna
Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík, patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna
V další 3D animované komedii Lovecká sezóna se režisér úspěšného Lvího krále (FP 11/94) Roger Allers spojil s debutující režisérkou Jill Cultonovou, která předtím spolupracovala na Příšerkách, s.r.o. (FP 1/2002). – Příběh je postaven na velmi jednoduchém dějovém schématu. Zvířata s lidskými vlastnostmi a mluvou se nečekaně vzbouří proti každoročnímu nájezdu lovců do lesa. Do čela této akce se překvapivě postaví „městský“ grizzly Boog, který se životem v přírodě nemá žádné zkušenosti a ocitl se v centru dění kvůli uličnickému jelenci Elliotovi. – Aktéři mají ve filmu kromě řady komických situací i několik pěveckých čísel. – Tvůrci zdůraznili princip klasických dvourozměrných kreseb (kontury, stíny, hloubka ostrosti) a současně použili nejnovější technologie animace 3D. - Film byl realizován i pro plnohodnotné uvádění v kinech IMAX.
-dh-, Filmový přehled 2006/12


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna
Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot. Když Elliot Booga přesvědčí, aby opustil svůj pohodlný domov v garáži správce parku a okusil, jak chutná život v opravdové přírodě, věci se rychle začnou vymykat kontrole.

Oba hrdinové jsou pouhé tři dny před začátkem lovecké sezóny přemístěni do lesa, kde se musí co nejrychleji aklimatizovat. Oba musí udělat vše proto, aby se jim podařilo rychle sjednotit ostatní zvířata a získat les zpátky.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]

 Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]
Lovecká sezóna: Strašpytel n
Open Season: Scared Silly
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Feiss

(spin-off)

Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]

 Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]
Lovecká sezóna 3 n
Open Season 3
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Cody Cameron

(pokračování)

Lovecká sezóna 2 (2008) [Video]

 Lovecká sezóna 2 (2008) [Video]
Lovecká sezóna 2 n
Open Season 2
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Wilderman, Matthew O'Callaghan

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10