Duben
ohodnotit

Loupež po italsku

The Italian Job

Další název:
Lúpež po taliansky; The Italian Job - Jagd auf Millionen; Włoska robota
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
11.9.2003
„Ber, uteč, pomsti se.“

Chyby ve filmu Loupež po italsku


1) posloupnost
Když vjíždějí auta do metra, končí nástupiště přímo stěnou, na záběru, jak Napster zastavuje vlak je ovšem zábradlí ale když je záběr na soupravu, tak zase žádné zábradlí není vidět. Navíc souprava je v záběru na notebooku mnohem dál od konce nástupiště.

Vložil: Agostino

2) posloupnost
Modrý mini byl vzadu víc nabouraný, ale jakmile vjížděl do vlaku, byl už zase jako nový-ani škrábanec. Trochu nezničitelné vozy-3x boural a nic.

Vložil: Agostino

3) posloupnost
Při honičce v metru sjedou Mini do dráhy metra. Poslední auto (bílé Mini) trochu nabourá metro, což v následujících záběrech není vidět. Ani v okamžiku, kdy auta stojí a detaily aut jsou zřetelné.

Vložil: Agostino

4) logická
Dost mě zarazilo, že když upravovali ty mini, tak z nich vytahal 90 kilo zbytečností. Ale auto by i bez 90 kilo zbytečností nedosáhlo takových rychlostí jako při loupeži. Bereme-li v úvahu kolik měli zlata v kufru.

Vložil: Agostino

5) logická
Při loupeži propadne trezor do vody a potápěči ho vybírají. Nahoře u hladiny ochranka pozoruje hladinu a po bublinách z dýchacích přístrojů ani památka. Záhada!!!

Vložil: Agostino

6) logická
Autá ktoré vezú niekoľko desiatok kíl zlatých tehál naložených vzadu sa po skoku na poklopy kanalizácie naklonia dopredu.

Vložil: Kuvik

7) historická
Ve flashbacku Lyle na scénu v době, kdy jeho spolubydlící ukradla Napster kód, popisek říká "Northeast University - 1999". Počítač Lyle má operační systém Windows XP, který nebyl komerčně dostupný v té době.

Vložil: Agostino

8) ostatní
Na šrotišti ukrajince Mashkova (Po scéně v tunelu metra, když vkládají detonátor do bomby) Je za projíždějícím truckem v popředí záběr na starý Cadillac STS, který jede vyzvednout Mashkova, když je pak střih na telefonujícího Mashkova, v pozadí už přijíždí nový model Cadillacu STS. Mashkov vlastní obě verze Calillacu a většinou i ve dvou jezdili, ale v této scéně bylo použito jen jedno auto, takže se jedná o chybu.

Vložil: Agostino

9) ostatní
Nevím, jak by se týmu povedlo propašovat z Itálie do Ameriky tunu zlata, navíc zlata, jehož majitel po něm určitě pátrá.

Vložil: Agostino

10) ostatní
Když auta vyjíždí z metra, tak ten bílý mini otevře dveře, aby přes ně ten motorkář přepadl. Ale v dalších záběrech není vidět, že by dveře byly nějak zničené nebo poškrábané.

Vložil: Agostino




Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178279

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10