reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lojzička

Žánr:
Rok:
1936
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
23.10.1936
„Idylický život na vesnici naruší mimořádná událost... Hudební komedie podle operety Baldy a Kouhouta“

Celkové hodnocení filmu Lojzička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.7.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2011
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
Xmlou
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih6680minih6680Dolarová manželství (1963) 
What a Way To Go! n
minih52432minih52432Zbouchni mě (2008) 
Miss Conception n
minih53551minih53551Šťastný Jim (1969) [TV inscenace] 
Šťastný Jim n
minih10056minih10056Každému jeho nebe (1981) 
n
minih18581minih18581Sedm samurajů (1954) 
Sichinin no samurai n
minih116921minih116921Papoušci (2013) 
Les perruches n
minih74573minih74573A válka je tady (2011) 
La Guerre est déclarée n
minih42483minih42483Už tady nežijeme (2004) 
We Don't Live Here Anymore n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
5   - Erkul
5   - curil
7   - clara.bow
2   - hvezdyn
4   - M.A.G.
6   - nick4
7   - rosta12
6   - scareface6
8   - ajelod
9   - marketastu
6   - Marthos
10 - Xmlou

TV Program

ČT1 - Gejzír

09:30 - 10:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

09:25 - 09:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Neuvěřitelná cesta (1993)

08:30 - 10:00

72 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:35 - 10:50

7 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140576
Osobností: 602670
Fotografií: 520714
Plakátů: 252189
Obsahů a biografií: 129571

Poslední komentáře

Blue Jay (2016)

Blue Jay
Znáte to.Opravdová první   láska.Kde je jí konec,když   na ni dekády vzpomínáte a   říkáte si,co kdyby se znovu   objevila?Co ji po letech   více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 6 / 10

Rapl (2016) [TV seriál]

Rapl
Konečně zase jeden povedený   Český seriál,povedené   krimi případy,výborné   herecké výkony v čele s   Hynkem Čermákem,dobře   vybrané horské více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Behemoth (2011) [TV film]

Behemoth
Gigantická obluda větší   než hora ,chapadla dlouhé   desítky kilometrů to je ale   slátanina,obluda která   rozsévá zkázu a smrt a   neviděl více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 1 / 10

The Autopsy of Jane Doe (2016)

The Autopsy of Jane Doe
Docela povedený   horůrek,nevzpomínám si že   bych z pitevny už něco   viděl a nebylo to špatný   ,prostředí na horor jak   dělaný,atmosféra více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnic...

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Ne moc působivá pohádka pro   děti, kteří ději zřejmě   moc neporozumí. Děj bitek je   pro malé diváky spíše   odstrašující. Dospělý   divák si ale film náramně   užije od začátku do samého   konce.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.376/1.344