reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lojzička

Žánr:
Rok:
1936
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
23.10.1936
„Idylický život na vesnici naruší mimořádná událost... Hudební komedie podle operety Baldy a Kouhouta“

Celkové hodnocení filmu Lojzička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.7.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2011
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
Xmlou
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8003minih8003Tajemný střelec (1997) 
Gunfighter's Moon n
minih25246minih25246Mahuliena, zlatá panna (1986) 
Mahuliena, zlatá panna n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih30910minih30910Zmýlená neplatí (1958) 
I soliti ignoti n
minih3282minih3282Asta, můj andílek (1980) 
Asta, mein Engelchen n
minih108318minih108318Colette (2013) 
Colette n
minih94081minih94081Širé Sargasové moře (2006) [TV film] 
Wide Sargasso Sea n
minih48414minih48414Pach krve 3 (2009) [Video] 
Wrong Turn 3: Left for Dead n
minih82840minih82840V zemi krve a medu (2011) 
In the Land of Blood and Honey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
5   - Erkul
5   - curil
7   - clara.bow
2   - hvezdyn
4   - M.A.G.
6   - nick4
7   - rosta12
6   - scareface6
8   - ajelod
9   - marketastu
6   - Marthos
10 - Xmlou

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

41 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

26 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

31 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139520
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.388/1.365