Loganova válka - Čest zavazuje (1998) [TV film]

Loganova válka - Čest zavazuje (Logan's War: Bound by Honor)
61.5 %
 
 

Logan's War: Bound by Honor

    Žánr: akční / drama / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 95 min.
Desetiletému Loganovi vyvraždí před zraky rodinu tři muži (Sal Mercado, Vinnie Keyes) – zabijí otce, matku a sestru. Jeho otec byl státním zástupcem a chtěl dostat do vězení nebezpečného bohatého gangstera Alberta Talgorna, kterého by následující den dokázal dostat do vězení. Případ řeší agent FBI Jahn Downing, který donese malému Loganovi svou vizitku. Albert Talgorno je však propuštěn na svobodu. Logana si k sobě vezme jeho strýc Jake Fallon, vezme ho na svůj ranč v Texasu, kde ho učí jak bojovat a pracovat se svou schopností - Logan má zvláštní dar, dokáže vycítit nebezpečí. Když je Logan velký, tak se rozhodne jít do armády. Z armády se vrátí s vyznamenáním za statečnost.

Po návratu se vrátí do Chicaga, aby mohl pomstít svou rodinu vyvražděnou před 15 lety. Jde do baru, kde přepere dva bodyguardy, představí se jako „Jimmy Tosta“ a vyžádá si práci u Sala Mercada – spojence Alberta Talgorna. Když ho chce Sel zastřelit, tak ho přepere a tím dokáže, jak skvělý bojovník je a práci získá. V hotelu, kde Logan bydlí, je i malý chlapec, kterého otčím mlátí. Logan učí chlapce bojovat. Sal chce, aby Logan zabil jednoho soudce. Logan kontaktuje agenta FBI Johna Downinga, který se zabýval vraždou jeho rodiny. V utajení ho seznámí se svým úkolem. Večer jde Logan k soudci domů. V noci vysílají v televizi, že byl soudce zastřelen. Ve skutečnosti byl odvezen mimo město. Večer uspořádá Sal hostinu na počest Logana „Jimmyho“…

Zdroj: FTV Prima

režie:
Michael Preece
 
 
hraje:
Eddie Cibrian (Logan Fallon), Chuck Norris (Jake Fallon), Joe Spano (agent John Downing), Brendon Ryan Barrett (Logan Fallon (věk 10)), James Gammon (Ben), Jeff Kober (Sal Mercado), R.D. Call (Albert Talgorno), Julio Cedillo (Ranger), Antoni Corone (Mike Faffino), Morgana Shaw (Helen Ridgeway), Greg Kean, Richard Phillips, Vinnie Curto (Johnny), Devon Michael ( Jesse Ridgeway), Rodger Boyce (soudce Joseph Landers), Vince Cecere (Vinnie Keyes), Ken Farmer (major Carlson), Gil Glasgow (hotel manažer), Gavin Glennon (TV reportér), Craig Taylor (kriminálník), Todd Terry (kapitán Mackey), Matthew Tompkins (Nicholas Fallon), Patrick Clear (John Renner)
 
 
námět:
Chuck Norris, Aaron Norris, Walter Klenhard
 
 
scénář:
Walter Klenhard
 
 
kamera:
Karl Kases
 
 
hudba:
Christopher L. Stone
 
 
kostýmy:
Sabrina Winningham
 
 
výkonný producent:
Aaron Norris
 
 
producent:
Garry A. Brown
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.