reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Linkin Park / Frat Party at the Pankake Festival

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
Wish
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008
odhalene.sceny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2015
aknel95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43465minih43465Alibaba a piráti (1996) 
Alí Babá n
minih15343minih15343Pán šelem (1982) 
Beastmaster n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih58438minih58438Harry Brown (2009) 
Harry Brown n
minih43071minih43071Horší už to nebude (2006) 
Stranger Than Fiction n
minih25929minih25929Červené víno (1972) [TV minisérie] 
Červené víno n
minih4561minih4561Brána II. (1992) 
Gate II: The Trespassers n
minih50884minih50884Přepadení v bouři (2001) [TV film] 
Windfall n
minih43109minih43109Záhada Bermudského trojúhelníku (2005) [TV minisérie] 
The Triangle n
minih32305minih32305Carreras, Domingo, Pavarotti with Mehta - The 3 Tenors In Concert 1994 (1994) [TV koncert] 
The 3 Tenors in Concert 1994 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
7   - killy
5   - MaKy92z
10 - Wish
7   - jakuza29
10 - odhalene.s
10 - aknel95
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250318
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.711/1.682