reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lev Tolstoj

Лев Толстой

Rok:
1984
Délka:
161 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1985
„Sovětsko-československý koprodukční film z posledních let života slavného spisovatele.“

Celkové hodnocení filmu Lev Tolstoj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.6.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28530minih28530Přítelkyně z domu smutku (1992) [TV minisérie] 
n
minih57600minih57600Znamení čtyř (2001) [TV film] 
The Sign of Four n
minih44067minih44067Černá věž (1985) [TV seriál] 
The Black Tower n
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih98152minih98152Nabonga (1944) 
n
minih53582minih53582Prstýnek bez kamínku (1986) [TV inscenace] 
Prstýnek bez kamínku n
minih17502minih17502Příští rok ve stejnou dobu (1978) 
Same Time, Next Year n
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih27530minih27530Gia (1998) [TV film] 
Gia n
minih20249minih20249Šlechetná srdce a šlechtické korunky (1949) 
Kind Hearts and Coronets n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
8   - clara.bow
6   - Faye
1   - Rene1
6   - MaKy92z
8   - dederon

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

18:15 - 18:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.852/0.834