reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Léto v bikinách

Bikini Summer

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Léto v bikinách

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2009
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
blax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10232minih10232King Kong (1933) 
King Kong n
minih33335minih33335Návštěvníci: Cesta do Ameriky (2001) 
Just Visiting n
minih40325minih40325Man-Thing (2005) 
Man Thing n
minih34841minih34841Mikeš u cirkusu (1973) 
Mikeš u cirkusu n
minih50012minih50012Tady se nedá žít (2003) [TV seriál] 
Aquí no hay quien viva n
minih28533minih28533Šípková Růženka (2001) [TV seriál] 
Šípková Růženka n
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih24656minih24656Řetěz (1981) 
n
minih25641minih25641Rytíř Apokalypsy (1997) 
The Minion n
minih10276minih10276Kletba růžového pantera (1983) 
Curse of the Pink Panther n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - M.A.G.
5   - ignac1
5   - MaKy92z
6   - pepe15
4   - renod
8   - Zdenek13
6   - tvo
3   - blax

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.199/0.179