reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Léto v Alabamě

Crazy in Alabama

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Léto v Alabamě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.1.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2010
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2005
B.Butch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.7.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66040minih66040Rekvalifikace (2011) 
Rekvalifikace n
minih38707minih38707Manderlay (2005) 
Manderlay n
minih2908minih2908Americký ninja 5 (1993) 
American Ninja V n
minih7269minih7269El Mariachi (1992) 
El Mariachi n
minih139190minih139190Vdaná nevěsta (2012) [TV film] 
I Married Who? n
minih39676minih39676Emmanuelle 2 (1994) [TV film] 
Emmanuelle: A World of Desire n
minih4572minih4572Brannigan (1975) 
Brannigan n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih9751minih9751Jonathan (1969) 
n
minih20844minih20844Těžký život dobrodruha (1941) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.1 %
6   - curil
6   - ignac1
2   - mat.ilda
8   - Petak69
6   - oulisna
8   - Luky
6   - B.Butch
6   - miroslav22
4   - Area
7   - blackpoint
6   - Andy789

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Most mezi kýčem a mystikou

13:30 - 14:10

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:10

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140552
Osobností: 602607
Fotografií: 520701
Plakátů: 252178
Obsahů a biografií: 129565

Poslední komentáře

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.487