reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Létající Skot

The Flying Scotsman

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
96 minut
„Skutečný příběh slavného cyklisty Graema Obreeho, který si postavil kolo z kusů starých praček a dosáhl vítězství.“

Celkové hodnocení filmu Létající Skot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2008
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2010
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2016
jamesek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2014
snackass
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
Chamurabis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19434minih19434Spáč (1973) 
Sleeper n
minih37116minih37116Příběh Antwona Fishera (2002) 
Antwone Fisher n
minih46261minih46261Hrob světlušek (1988) 
Hotaru no haka n
minih98695minih98695Ginger a Rosa (2012) 
Ginger & Rosa n
minih46029minih46029Jsi jen naše (2005) 
Our Very Own n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih42029minih42029Stormbreaker (2006) 
Stormbreaker n
minih37064minih37064Honey (2003) 
Honey n
minih11628minih11628Love Story (1970) 
Love Story n
minih59127minih59127Saturnin (1994/1) [TV seriál] 
Saturnin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
5   - Bara.40
6   - Snura
7   - cerfik
8   - Blanche21
7   - rosta12
8   - beretap
8   - miras311
10 - Chroust-Sp
8   - jamesek
6   - snackass
8   - Chamurabis

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128908

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.203/0.181