Duben
ohodnotit

Let's Dance 3D

Step Up 3-D

Další název:
Let's Dance 3
Rok:
2010
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
2.9.2010

Obsah filmu Let's Dance 3D

 
Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Jon M. ChuJon M. Chu  
hraje:
Harry ShumHarry Shum.....Cable [27]   
Adam G. SevaniAdam G. Sevani.....Moose [17]   
Sharni VinsonSharni Vinson.....Natalie [26]   
Rick MalambriRick Malambri.....Luke [27]   
Christopher ScottChristopher Scott.....Hair   
Monique DupreeMonique Dupree.....Hip hoperka [35]   
Ruby FelicianoRuby Feliciano.....Mimi   
Stephen BossStephen Boss.....Jason [27]   
Naeem UzimannNaeem Uzimann.....prodejce hot dogů   
Keith StallworthKeith Stallworth.....Jacob [30]   
Peter ConboyPeter Conboy.....turista [48]   
Mari KodaMari Koda.....Jenny Kido   
Alyson StonerAlyson Stoner.....Camille [16]   
Ally MakiAlly Maki.....Jenny [23]   
Kendra AndrewsKendra Andrews.....Anala   
Martin LombardMartin Lombard.....dvojčata Pat a Mat   
scénář:
Amy AndelsonAmy Andelson  
Emily MeyerEmily Meyer  
námět:
Duane AdlerDuane Adler.....postavy   
hudba:
Bear McCrearyBear McCreary  
Jessie JJessie J....."Who U R" [22]   
Lady GagaLady Gaga....."Chillin'" [24]   
Buck DamonBuck Damon.....supervize   
kamera:
Ken SengKen Seng  
střih:
Andrew MarcusAndrew Marcus  
trailer
Distributor v ČR:
SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Let's Dance 3D >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet $30miliónov║Tržby USA $42,400,223   ║Tržby Celosvetovo $159,152,693 ▐ Tržby za   predaj DVD v USA $6,341,093 //počet predaných   kusov 297,493 ║ Príbeh je obohratá pesnička,   ktorá v danej variácii už otravuje a aj preto   by som radšej bral minutáž aj o takých 20   kratšiu, lebo tanečná choreografia je fajn ale   príbehová vata naokolo toho je des, občas   príde aj na rozmazané preblikovanie pri   niektorých tanečkoch ale nebolo toho moc, 3D   efekty nasmerované do publika pobavili a   uspokojili. /videl v kine 3D verziu: 40%/
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2014
No, je fakt, že se zde už jen vaří z vody, ale   na druhou stranu je stále se na co dívat. A   tentokrát dokonce i ve 3D, což zážitek velmi   umocňuje. Co se týče příběhu, jednodušší   už asi ani být nemohl. Ale to není zase až tak   podstatné. Prostě se blíží další taneční   soutěž a tak se jeho účastníci připravují a   vymýšlejí různé taneční kreace, aby   uchvátili porotu a byli nejlepší. Choreografie   je opět úžasná a dechberoucí. Oproti   předchozím dílům je snímek o něco slabší,   ale to je možná i tím, že je již toto téma   krapet okoukané. Nejedná se tedy vůbec o   špatný film. Ba právě naopak. Je svěží, je   plný energie a je plný zápalu a nadšení do   moderního tance. A tak to má být.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2014
Klidně si argumentujte tím, že je to potřetí   přesně to samé. Tenhle názor nejsem schopný   vyvrátit. Je to totiž pravda, ale...já na tohle   mám slabost. Tentokrát už nemáme jenom dva   streetové tanečníky, kteří později vytvoří   pár, ale hned čtyři, i kdyz se to docela   dlouhou dobu nezdá. A dokonce jde tentokrát o   víc, než jenom o romantiku, objevuje se zde   pomsta a boj o záchranu jednoho klubu/domova   těch "hodných" tanečníků. Ale je to   samozřejmě úplně a naprosto jedno. Pokud se   první díl rozjíždí dosti dlouho, druhý do   toho šlápne po pár minutách tak třetí je v   tomhle ohledu ještě dál. Jakási povědomá   postavička jménem Moose na nás své umění   vybalí bleskurychle a ve velkém stylu. Postupem   času se přidávají a představují další   postavy a příběhová vata a tance je stále   dost.
Ono ten příběh...jako důvod toho všeho   tancování v klidu obstojí, asi mu příliš   nemá cenu vyčítat předvídatelnost ani   některé chybky a stále opakovaná schémata. S   tím se potýká i lecjaký vážněji myšlený   film. Ale dočkáme se jednoho šokujícího   zvratu! To byl vtip, i když se ten zvrat fakt   objeví, překvapí asi málokoho :-) A ty   postavy...přiznám se že onen Moose mi byl   nějaký povědomý, ale až po zkouknutí fotek   ke druhému dílu mi došlo, kdo to vlastně je.   (Jedna z ústředních postav už v předchůdci?   Paměť už mi neslouží? Však je to úplně   jedno). Ústřední krasavice je opět kočka.   Tolik k důležitosti hlavních postav.
A co   tanec, o který zde jde především? Já za   vrchol nepovažuji finále World Jamu (jmenuje se   to tak?), ale tuším semifinále uprostřed vody.   Já vím, že tohle tu bylo už v předchozím   díle, ale očividně se mi to stále ještě   neokoukalo. Finále sice překvapí barvami či   dětmi, určitě nezklame ale taková nálož jako   ve dvojce už to není. Přesto mám dojem že je   tu toho tance stále víc. Vadí mi to? Ani   náhodou, jdu si okamžitě pustit čtyřku!;-)
decepticon
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Blbina v 3D uplne o nicom dobra bola akurat stena   z magnetakov a zaverecne cislo inak same zvasty o   nicom.

/20.7.12/ cz dab Tvůrčí skupina   Josefa Petráska 2011 [pip]
Langley
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.11.2011
Zbytečně až moc natahovaná stopáž snímku   dosti ublížila.Nuda byla velmi znát.Nejsem   zrovna příznivec Let's Dance, ikdyž druhý díl   považuji za povedený a koukalo se na to   pěkně.Finální dance ve světélkujících   oblecích nebyl vyloženě až tak špatný, ale   na druhej díl tohle nemá.
Snura
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Street dance se mi líbí moc, ale v tomhle filmu   jsou dlouhé pauzy mezi několika hodně   slušnými tanečními čísly vyplněny idotsky   tupou vatou o tom, jak se jedna hezká mladá   dívka pohybuje mezi dvěma mladými chlapci, z   nichž jeden je milý a hodný sirotek,   starající se o své kamarády, se kterými   bydlí ve skladišti, kdežto ten druhý je   bohatý, ale zlý, prohnilý a bezcharakterní   frajírek. Jak to asi dopadne?
Tanec dobrý, ale   to ostatní zkrátka nestojí za nic.
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2011
Do tohohle dílu se mi zrovna moc nechtělo.   Dvojka mě už moc nenadchla a ve trojku sem   vůbec nevěřila. Nakonec byla ale lepší než   už zmiňovaný druhý díl.
Jsem moc ráda, že   se zde objevil Moose. Tohohle klučinu jsem si   opravdu oblíbila. A jeho kamarádka Camilla. Tu   mám také ráda. Jen škoda, že jsme neviděli   Moose v podání Ashley Olsenové. To by mohla   být poměrně sranda.
Dál samozřejmě musím   pochválit tvářičku Luka. Moc pěkný   kavalír.
Děj byl samozřejmě skoro stejný   jako u ostatních dílů, ale to bylo   samozřejmé. To se nedá odsuzovat.
Mám ráda   tanec, ale spíš jen jako divák, než jako   tanečník. Některé choreografie mi opravdu   vyráželi dech, takže dobrá práce. Navíc mě   i příjemně překvapila muzika.
Čekala jsem   horší, ale nakonec jsem s filmem spokojená a   chválím.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.6.2011
Let's Dance 3D
Na tenhle díl jsem se vůbec nechtěla dívat,   ale pak jsem neměla na co koukat, tak jsem si   řekla proč ne, když už jsem viděla   předchozí dva díly. Film mě nepřekapil,   kromě finálního tance opět nic nového   nenabízí. Elektro show byla fajn stejně tak   jako soundtrack. Jinak mi přijde, že tenhle díl   neměl ani moc fantazie a tak čerpá z   předchozích dílů což je škoda, nevím do   kina bych na to nešla a to 3D je sice fajn, ale   nevim jestli pro tenhle druh filmu.
vykyra
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2011
průměr
předchozí díly Lets dance byla podle mého   názoru pecky skvělý triky proto jsem se   těšila na další. Ze začátku jsem čekala kdy   se to pořádně rozdjede děj mi přišel   strašně ohrátej a k tomu ZMATENEJ, na dobrou   romantickou komedii to bylo dost slabý,   nejlepší na celém filmu byla muzika, některý   efekty a tanec ve vodě jinak mi to připomínalo   jako katastrofální druhej díl Camprocku.  
Finální hodnocení film slabší průměr   nejlepší na tom celém je jen tak 10 minut filmu   když zrovna se odehrával nějakej battle jinak   nuda nuda nuda :/ čekala jsem od toho víc.
Dalimoni
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Bezva film
Dnes jsem na to byl v kině v 3D formátu, hudba   skvělá, taneční kreace vynikající, celkem i   děj byl strhující, troška romantiky, prostě   vše, co patří k tomuto žánru. Moc se mi film   líbil, lepší než Street Dance 3D, i když ten   byl taky fajn.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih23580minih23580Zamilovaný profesor (1996) 
The Nutty Professor n
minih48966minih48966The Chase (1946) 
The Chase n
minih5617minih5617Četník v New Yorku (1965) 
Le Gendarme a New York n
minih9303minih9303Jak ukrást Venuši (1966) 
How to Steal a Million n
minih40769minih40769Atentát v Ambassadoru (2006) 
Bobby n
minih43961minih43961Mutant : Probuzení (2007) [Video] 
Species : The Awakening n
minih37187minih3718721 gramů (2003) 
21 Grams n
minih180370minih180370Badman's Territory (1946) 
Badman's Territory n
minih103210minih103210Duchotřesení (2012) [TV film] 
Haunted High n
minih154588minih154588Temple (2017) 
Temple n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Let’s Dance All In (2014) [2k digital]

 Let’s Dance All In (2014) [2k digital]
Let’s Dance All In n
Step Up: All In
Žánr: hudební / romantický / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Trish Sie

(pokračování)

Step Up Revolution (2012)

 Step Up Revolution (2012)
Step Up Revolution n
 
Žánr: drama / romantický / taneční / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Speer

(pokračování)

Let's Dance 2 (2008)

 Let's Dance 2 (2008)
Let's Dance 2 n
Step Up 2: The Streets
Žánr: taneční / drama / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Let's Dance (2006)

 Let's Dance (2006)
Let's Dance n
Step Up
Žánr: taneční
Země: Spojené státy americké
Režie: Anne Fletcher

(pokračování)

Let's Dance 3D (2010)Let's Dance 3D (2010)Let's Dance 3D (2010)Let's Dance 3D (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190477
Osobností: 697719
Fotografií: 763643
Plakátů: 376277
Obsahů a biografií: 178171

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10