reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Let

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2016
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2007
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2006
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2010
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2010
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2011
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37145minih37145Chuligáni (2004) 
Hooligans n
minih115362minih115362Kingsman: Tajná služba (2015) 
Kingsman: The Secret Service n
minih17457minih17457Případ od Viktoriiných vodopádů (1992) 
Incident at Victoria Falls n
minih51201minih51201Je to i můj život (2009) 
My Sister's Keeper n
minih14504minih14504Nová dobrodružství Pippi Punčochaté (1988) 
The New Adventures Of Pippi Longstocking n
minih13026minih13026Můj bratranec Vinny (1992) 
My Cousin Vinny n
minih41769minih41769Chobotnice X (2001) [TV film] 
La Piovra X n
minih60765minih60765Stejně jako syn (2006) 
Just Like the Son n
minih52580minih52580Poslední americká panna (1982) 
The Last American Virgin n
minih24948minih24948Země policajtů (1997) 
Cop Land n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.3 %
4   - curil
4   - M.A.G.
6   - ignac1
6   - RM
6   - catamount
8   - Kycky
6   - ZuzikD
10 - oulisna
8   - Scifista
10 - olgpet
10 - iris
10 - michaela11
5   - pavolhaber
8   - jemimah
9   - sarka76
10 - Rakr32
8   - ulunka2

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Město mého srdce

12:20 - 12:55

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140483
Osobností: 602430
Fotografií: 520512
Plakátů: 252090
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.496