reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Let

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2009
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2007
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2006
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2010
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2010
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2011
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41024minih41024Kmotři z blat (1983) [TV inscenace] 
Kmotři z blat n
minih78228minih78228Doktor Jekyll a pan Hyde (2008) [TV film] 
Dr. Jekyll and Mr. Hyde n
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n
minih73750minih73750Černé ovce (2012) [TV pořad] 
Černé ovce n
minih44261minih44261Nejkrásnější hádanka (2008) 
Nejkrásnější hádanka n
minih4259minih4259Bláznivá mise 3 (1984) 
Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling n
minih30382minih30382Resident Evil (2002) 
Resident Evil n
minih73409minih73409Za hranicemi (2010) 
Gränsen n
minih39865minih39865Elena a muži (1956) 
Elena et les hommes n
minih21570minih21570U svatého Antoníčka (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
4   - curil
4   - M.A.G.
6   - ignac1
6   - RM
6   - catamount
8   - Kycky
6   - ZuzikD
10 - oulisna
10 - olgpet
10 - iris
10 - michaela11
5   - pavolhaber
8   - jemimah
9   - sarka76
10 - Rakr32
8   - ulunka2

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

09:35 - 10:00

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.711/0.687