Les baratineurs (1965)

Les baratineurs
    Žánr: komedie
    Země: Francie
    Délka: 80 min.
Příběh se točí okolo ukradeného vzácného uměleckého díla italské renesance. Po několika peripetiích se oltářní obraz ocitne v přístavku velkoobchodníka s rybami Louise Dujardina, který nemá ani tušení o jeho hodnotě.

Od této chvíle se u Dujardina střídají obchodníci se starožitnostmi, falešní bankéři a další jiní podvodníci, kteří se snaží obchodníka o obraz připravit. Vzhledem k tomu, že je Dujardin ve finančním presu, není nabídkám nepřístupný.  Autor: curil

režie:
Francis Rigaud
 
 
hraje:
Jean Poiret (André), Michel Serrault (Henri), Darry Cowl (César Brandini), Pascale Roberts (Jacqueline Dujardinová), Francis Blanche (Louis Dujardin), Jean Tissier (vévoda), Michel Galabru (stavitel), Roger Pierre (hostinský Philippe), Jean-Marc Thibault (starý hostinský), Jean-Roger Caussimon (heraldik), Marcel Charvey (Dardaillan), Max Desrau (Takaroff), Jean Droze (Hector Barbichet), Sébastien Floche (notář), Marie Mansart, Robert Rollis, Rivers Cadet, Max Montavon, Émile Riandreys, Pierre Tornade, Dominique Delpierre, Mick Besson, Hélène Duc (Marie-Louise du Portail)
 
 
scénář:
Francis Rigaud, Albert Simonin, Claude Viriot
 
 
hudba:
Bernard Gérard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.